GNTM: Μετανιωμένη η Εύη Ιωαννίδου-Τα κλάματα και η αναφορά στις κλίκες

Φανερά στενοχωρημένη εμφανίστηκε η Εύη Ιωαννίδου στο Greece’s Next Top Model, καθώς όπως δήλωσε την κάμερα της παραγωγής, της λείπουν οι δικοί της άνθρωποι.

Η παίκτρια αφού έβαλε τα κλάματα, εξήγησε: “Στο τέλος της παρουσιάσης ήμουν λίγο φορτισμένη ψυχολογικά για προσωπικά προβλήματα. Μου λείπουν οι δικοί μου, θα ήθελα να έχω μια επικοινωνία και να δω ότι όλα είναι καλά γιατί είδα ένα περίεργο όνειρο”.

Στη συνέχεια η Ελένη Χριστοπούλου, η οποία την είδε ότι δεν ήταν καλά, έσπευσε να

τη πλησιάσει για να συζητήσουν. Η Εύη Ιωαννίδου φάνηκε μετανιωμένη και αποκάλυψε πως αν μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω θα ήταν πιο κοινωνική και “ανοιχτή” με τα άλλα κορίτσια.

“Η αλήθεια είναι ότι αν μηδένιζα το κοντέρ και πήγαινα από την αρχή μπορεί να ήμουν πιο κοινωνική, πιο “ανοιχτή” με κάποιες κοπέλες, όμως δεν μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία, δεν την έδωσα και εγώ. Πήγε λίγο λάθος, αλλά από το boot camp άρχισαν αυτές οι εντάσεις και οι κλίκες. Με το που μπήκαμε γίναμε τρεις από εδώ, πέντε από εκεί. Εγώ δεν ήρθα εδώ για να κάνω φιλίες άσχετο αν έγινα με τη Μικαέλα και τη Μέγκι, είχα στόχο να μπω και να το δω μόνο επαγγελματικά.”, εξομολογήθηκε.

Αξίζε να αναφέρουμε πως η Εύη Ιωαννίδου έχει κατηγορηθεί πολλές φορές από τις συμπαίκτριες της για τη στάση που έχει απέναντι τους. Συγκεκριμένα, ισχυρίζονται ότι δεν μιλάει σε καμία και προτιμάει να είναι μόνη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η σοκαριστική αποκάλυψη της Kim Kardashian για το sex tape που έκανε με τον πρώην σύντροφο της!

Keywords
Τυχαία Θέματα