GNTM 3: Η ενόχληση του Γιώργου Καράβα με τον Ανδρέα-“Νιώθω ότι με βάζεις μόνιμα σε μια…”

Στη νέα δοκιμασία επιβράβευσης του Greece’s Next Top Model 3, με έμπνευση από το Tik-Tok αλλά και από τη ρώσικη ρουλέτα, τα μοντέλα έπρεπε να συνδυάσουν σε συγκεκριμένο χρόνο και με ευφάνταστο τρόπο, τυχαία είδη ρούχων σε ένα σύνολο. Η δοκιμασία είχε σκοπό να διασκεδάσει τα παιδιά αλλά και να τεστάρει τη φαντασία και την αισθητική τους.

Ο Ανδρέας

Αθανασόπουλος στο τέλος της δοκιμασίας δεν πρόλαβε να φορέσει παπούτσια και μάλιστα συζήτησε έντονα με τον Αιμιλιάνο Μάρκου.

Όταν οι παίκτες βρέθηκαν μπροστά τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και στον Γιώργο Καράβα για να κρίνουν τα outfits τους, ο Ανδρέας Αθανασόπουλος εξήγησε γιατί φόρεσε παπούτσια μετά το τέλος της δοκιμασίας.

“Την προηγούμενη φορά που είχαμε κάνει πασαρέλα αριστερά, είχα βγάλεί στα πόδια από κάτω διάφορα σημάδια και είχα κάνα μήνα αυτό το θέμα. Ο Έντουαρντ και η Λία πήραν παπούτσια από κάτω και τους έμεινε χρόνος γιατί τους ανέβασαν παπούτσια.”, ανέφερε. Μάλιστα, “έδωσε” και κάποιους από τους συμπαίκτες του και προκάλεσε τα αρνητικά σχόλια κάποιων.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Καράβας του είπε πως η κίνησή του να φορέσει παπούτσια μετά το τέλος του χρόνου που τους δόθηκε, ήταν φάουλ. “Εντάξει ας ακυρωθώ, σιγά!”, του απάντησε ο 19χρονος. Τότε, ο coach δεν έκρυψε την ενόχλησή του και του είπε: “Νιώθω ότι με βάζεις μόνιμα σε μια δύσκολη θέση, το πιστεύεις”;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

GNTM 3: Ο Αιμιλιάνο παραδέχτηκε ότι είναι σε σχέση με τη Μαριαγάπη!

GNTM 3: Ένταση μεταξύ Ανδρέα και Αιμιλιάνο-“Δεν με νοιάζει τι λες”

GNTM 3: Γιώργος Καράβας σε Μαριαγάπη & Emiliano: “Είστε πολύ ταιριαστό ζευγάρι”

Keywords
Τυχαία Θέματα