GNTM 3: Γιώργος Καράβας σε Μαριαγάπη & Αιμιλιάνο: “Είστε πολύ ταιριαστό ζευγάρι”

Στο νέο επεισόδιο του Greece’s Next Top Model 3, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Γιώργος Καράβας βρέθηκαν στο σπίτι του ριάλιτι με παιχνιδιάρικη διάθεση και έστησαν ένα challenge μόδας και styling.

Με έμπνευση από το Tik-Tok αλλά και από τη ρώσικη ρουλέτα, τα μοντέλα έπρεπε να συνδυάσουν σε συγκεκριμένο χρόνο και με ευφάνταστο τρόπο, τυχαία είδη ρούχων σε ένα σύνολο. Η δοκιμασία είχε σκοπό να διασκεδάσει

τα παιδιά αλλά και να τεστάρει τη φαντασία και την αισθητική τους.

Χωρίς να λείπουν οι γκρίνιες, οι παρατυπίες και τα ευτράπελα, η δοκιμασία πέτυχε, όμως η στιλιστική άποψη ενός μοντέλου ήταν που κέρδισε τόσο τις εντυπώσεις, όσο και το έπαθλο. Το μοντέλο αυτό ήταν ο Ηρακλής! 

Συγκεκριμένα, όταν έφτασε η ώρα των αποτελεσμάτων ο Γιώργος Καράβας επέλεξε τον Ηρακλή και τη Μαριαγάπη, ενώ η Ζενεβιέβ Μαζαρί τον Αιμιλιάνο. 

Όταν τα τρια μοντέλα πέρασαν μπροστά για να ακούσουν το τελικό αποτέλεσμα, ο Ηρακλής, ο οποίος στεκόταν ανάμεσα στη Μαριαγάπη και τον Αιμιλιάνο, θέλησε να αλλάξει θέση για να μην είναι… ανάμεσα τους! Τότε, η κριτής του ριάλιτι και ο coach προσπάθησαν να μάθουν τι συμβαίνει μεταξύ τους και φυσικά όλοι κατάλαβαν ότι υπάρχει ένα ειδύλλιο ανάμεσα στα δύο μοντέλα.

Μάλιστα, λίγο αργότερα ο Γιώργος Καράβας τους είπε: “Είστε πολύ ταιριαστό ζευγάρι”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Πένθος για τον πρίγκιπα Harry

Συγκινημένη η Φαίδρα Δρούκα: “Είναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί”

Θετικός στον κορονοϊό ο Γιώργος Πατούλης

Keywords
Τυχαία Θέματα