Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 1/12

Σας έχουμε πει πολλές φορές πως το πλεκτό αποτελεί μια από τις πιο hot τάσεις της σεζόν. Και δικαιολογημένα αφού είναι ζεστό, άνετο, βολικό και πολυτελές.

Στο Internet θα βρείτε πολλά ρούχα, από oversized πουλόβερ και φορέματα, μέχρι σετάκια από μπλούζες και φούστες. Επιλέξτε αυτό που σας αρέσει περισσότερο και φορέστε το την πρώτη μέρα που θα βγείτε από το σπίτι σας μετά το τέλος της καραντίνας.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα αυτής της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα ριγέ σύνολο από την εταιρεία μόδας, Desiree Fashion που αποτελείται από μία πλεκτή μπλούζα με τετράγωνο καρέ και μια ασορτί ψηλόμεση, pencil φούστα.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι διχτυωτά καλτσάκια με φιόγκο στο πίσω μέρος τους, Fashionroom και μαύρες, ψηλοτάκουνες, vinyl γόβες, Mark Milan.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το eyeliner και τα μοβ χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε ίσια μαλλιά με τη χωρίστρα στη μέση και τις άκρες ελαφρώς γυρισμένες προς τα έξω, ένα από τα χτενίσματα που θα δείτε παντού το επόμενο διάστημα.

Δείτε ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 30/11

Keywords
Τυχαία Θέματα