Οι σχεδιαστές μόδας προειδοποιούν: «Φέτος επενδύουμε στα πλεκτά!»

Φέτος το φθινόπωρο αλλά και τον χειμώνα θα κυριαρχήσουν τα πλεκτά ρούχα τα οποία θα δούμε σε πολύ μεγάλη αναλογία σε καταστήματα και e-shops. Οι σχεδιαστές βάζουν όλη τους τη δημιουργικότητα και φτιάχνουν μοναδικά ρούχα που εντυπωσιάζουν. Ξέθαψε από την ντουλάπα όλα τα πουλοβεράκια που σου είχε φτιάξει η γιαγιά σου και ετοιμάσου γιατί θα τα φορέσεις φέτος ξανά και ξανά.

Η αγαπημένη ηθοποιός Kate Bosworth έκανε μια εμφάνιση πριν από λίγες ημέρες επιλέγοντας ένα πλεκτό σύνολο που αποτελούνταν από

πλεκτό πουλοβεράκι και φούστα.

The Look

Η Kate επίλεξε ένα υπέροχο πουλόβερ και ασορτί φούστα με κρύσταλλα του οίκου Erdem. Η πανέμορφη ηθοποιός ολοκλήρωσε το look της με γόβες από λουστρίνι και τετράγωνη μύτη όπως προστάζει η μόδα αυτής της σεζόν. Τέλος, η Kate κράτησε ένα τσαντάκι με πούπουλα δημιουργώντας το απόλυτο φθινοπωρινό outfit. Η Kate φοράει μαύρα γυαλιά ηλίου και διακριτικά κοσμήματα, ενώ επίλεξε φυσικό μακιγιάζ και χαλαρό look στα μαλλιά της.

H Kate Bosworth διάλεξε το σύνολό της σε έντονο κόκκινο χρώμα, καθώς η συγκεκριμένη απόχρωση παραμένει στη μόδα και θα φορεθεί πολύ και αυτή τη σεζόν.

Τόλμησε κι εσύ ένα αντίστοιχο σύνολο σαν αυτό της Kate και συνδύασε το πουλόβερ σου με ασορτί φούστα, όπως ακριβώς έκανε και η γνωστή ηθοποιός.

Tip! Οι γόβες της Kate Bosworth έχουν στον αστράγαλο μια αλυσίδα που μας αρέσει ιδιαίτερα, καθώς οι αλυσίδες είναι φέτος το φθινόπωρο must και πολλοί designers τις χρησιμοποιούν σε ρούχα και παπούτσια.

Διαβάστε ακόμα: Αυτό είναι το πιο hot jacket της νέας σεζόν!- Μόλις το δεις θα το ερωτευτείς και θα θέλεις να το αποκτήσεις κι εσύ!

5 τρόποι να φορέσεις το κίτρινο χρώμα (που είναι must) αυτό το Φθινόπωρο!- Δες εδώ τις πιο όμορφες ιδέες!

4 ευκολοφόρετα outfits που θα φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ- Ανανέωσε το στιλ σου ακολουθώντας τα τρικς που θα δεις σε αυτό το post.

Keywords
Τυχαία Θέματα