Η εμφάνιση της Φαίης στην πρεμιέρα του Πρω1νού 16/9

Η Φαίη μας είπε σήμερα την πρώτη καλημέρα στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την πρεμιέρα του Πρω1νού αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους τη βοηθούν να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα.

Τι φόρεσε όμως στην αρχή της καινούργιας σεζόν; Έχουμε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες. Η Φαίη μας λοιπόν σε συνεργασία με την ομάδα της είπε ένα μεγάλο ΝΑΙ στο huge trend της σεζόν που δεν είναι άλλο από τα 90’s.

Πρόκειται για μια δεκαετία με πρωταγωνιστές το denim, τα oversized κοστούμια, τα μεγάλα logos, το δέρμα από την κορυφή ως τα νύχια, τα φουσκωτά μανίκια, τις στρατιωτικές επιρροές,

το καρό, τα Tie-Dye σύνολα κ.α. που σας προτείνουμε να υιοθετήσετε από εδώ και στο εξής.

Συγκεκριμένα το look της που έφερε την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου αποτελείται από μια ολόσωμη denim φόρμα της εταιρείας μόδας BSB, με φερμουάρ και τσέπες, κόσμημα στο λαιμό Van Cleef & Arples, Vourakis Jewels και ένα ζευγάρι λευκές ψηλοτάκουνες γόβες, Dukas.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας Benefit. Αναλυτικά χρησιμοποίησε τα παρακάτω: Hello Happy Flawless Brightening Foundation, No6, Hoola matte bronzer, ματ πούδρα για το πρόσωπο, Hello Happy Velvet powder foundation, Νο 6, Girls meets pearl, υγρή περλέ λάμψη, Goof Proof μολύβι φρυδιών, Νο3, Precisely, My Brown, pencil μολύβι φρυδιών ακριβείας, Νο 2.5, ρουζ California και τέλος βλεφαρίδες Demi Whispies Studio Effects της Ardell. 

Τέλος ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε ίσια μαλλιά με ανάλαφρες άκρες και όγκο.

Παρακάτω θα δείτε 8 τέλεια trends των 90’s που έχουν φορέσει το τελευταίο διάστημα αγαπημένες μας celebrities για να πάρετε ιδέες για τα επόμενά σας looks. Ποιο σας αρέσει περισσότερο; 

Denim co-ords και jumpsuits

Logomania

Underarm μικρές τσάντες

Print εφημερίδας

Oversized κοστούμια

Camo print

Sport luxyry 

Δέρμα από την κορυφή ως τα νύχια

Μια ματιά ακόμα: Πρεμιέρα για το “Πρω1νό”-Η ανατρεπτική έναρξη με τη βόλτα της Φαίης στο κέντρο της Αθήνας

Keywords
Τυχαία Θέματα