GNTM – Όλγα Ντάλλα: «Οι γονείς μου εγκρίνουν τον Στυλιανό, τώρα μένουμε όλοι μαζί»

Η Όλγα Ντάλλα μπορεί να έφτασε μέχρι τον τελικό του GNTM, ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση και τα πολυπόθητα έπαθλα, αφού νικήτρια στέφθηκε η Κυβέλη Χατζηευστρατίου.

Το πρωί της Τετάρτης 22/12, η Όλγα Ντάλλα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Breakfast@star» και μίλησε για την εμπειρία της στο reality μοντέλων αλλά και για τη σχέση της με τον Στυλιανό Φλωρίδη. Οι δυο τους μπορεί να είναι εδώ και μερικούς μήνες ζευγάρι, όμως είναι τρελά ερωτευμένοι!

«Ο Στυλιανός είναι ένας τέλειος

άνθρωπος, οπότε μόνο χαρούμενοι μπορούν να είναι. Τον έχουν γνωρίσει! Μάλιστα, πριν αποχωρήσει, του είχα ζητήσει να στείλει μήνυμα στον αδερφό και τη μαμά μου να τους πει ότι είμαι καλά και εν τέλει έμαθα ότι τους πήρε τηλέφωνο και μιλούσαν 2-3 ώρες. Είναι πολύ χαρούμενοι οι γονείς μου. Προς το παρόν μένουμε όλοι μαζί στο πατρικό μου μαζί με τους γονείς μου. Ψάχνουμε να βρούμε ένα σπίτι να μείνουμε μόνοι μας», είπε αρχικά η Όλγα Ντάλλα και συνέχισε:

«Ο Στυλιανός ήθελε να μείνει στην Αθήνα για δουλειές αλλά δεν νομίζω να έμενε μόνιμα. Θέλω να πιστεύω ότι ο κύριος λόγος είναι για να είναι μαζί μου. Εμείς ουσιαστικά ξεκινήσαμε ανάποδα τη σχέση μας. Πρώτα συγκατοικήσαμε λόγω GNTM και μετά έγιναν όλα τα άλλα. Εγώ νιώθω ότι τον ξέρω μια ζωή, δεν είναι μόνο οι 4-5 μήνες. Εγώ είμαι πολύ σίγουρη γι’ αυτή την σχέση. Δεν φοβάμαι τίποτα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 «Ίσως και εντός της ημέρας η προσαγωγή του Στάθη Παναγιωτόπουλου»

 Πρω1νό: Πρώην συνεργάτης του Στάθη Παναγιωτόπουλου ξεσπάει -«Θα του έλεγα ότι είναι ξεφτιλισμένος»

 Στάθης Παναγιωτόπουλος: Κατέθεσε μήνυση εναντίον του η κόρη φίλου του

Keywords
Τυχαία Θέματα