Μάρα Δαρμουσλή: Γεννάει από μέρα σε μέρα – «Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα άγνοια κινδύνου»

Η Μάρα Δαρμουσλή διανύει τις τελευταίες ημέρες της εγκυμοσύνης της και έτσι από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωράκι της. Η γνωστή ηθοποιός και μοντέλο μίλησε το πρωί της Τετάρτης 22/12 στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για την εγκυμοσύνη της ενώ αποκάλυψε πώς ακόμα δεν γνωρίζει το φύλο.

Αρχικά, η Μάρα Δαρμουσλή μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της εκπομπής του Mega πώς θα περάσει τις γιορτές: «Είμαι καλά! Γιορτές θα κάνουμε οικογενειακά σε στενό κύκλο λόγω κορονοϊού. Ο Βασίλης

θα είναι στο εστιατόριο, όπως κι όλοι όσοι εργάζονται στις γιορτές για να περιποιηθούν στον κόσμο. Οπότε θα είμαι στο σπίτι με τον γιο μου κάποιες ημέρες, γιατί θα περάσει και με τον μπαμπά του κάποιος μέρος των γιορτών, θα έχω και τα ζώα μου αλλά και το τηλέφωνό μου να πω τις ευχές σε όλους».

Συγκρίνοντας την πρώτη γέννα της με την κατάσταση που ζει τώρα, η ηθοποιός είπε: «Στην πρώτη γέννα, που ήταν και πριν από 15 χρόνια, είχα άγνοια κινδύνου. Τώρα, όπως έχουν γίνει τα πράγματα, εύχεσαι το καλύτερο αλλά δεν ξέρω πόσες γυναίκες σαν και μένα θα περάσουν όλη αυτή τη διαδικασία και να μην έχουν οποιαδήποτε συνοδεία, βοήθεια».

Τέλος, παραδέχτηκε πως το φύλο του μωρού θα το μάθει τελευταία στιγμή: «Το φύλο του μωρού θα το μάθω 25 Δεκεμβρίου».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Έλενα Γκρέκου για Βαλάντη: «Αν του σπάσει κάποιος τα νεύρα, θα γίνει πολύ κακός»

 Σάκης Τανιμανίδης: Στο νοσοκομείο ο παρουσιαστής

 H Μιμή Ντενίση απαντά για την ένταση στην ΕΡΤ: «Δεν τους προσέβαλα και ποτέ δεν θα γινόμουν έξαλλη μαζί τους»

Keywords
Τυχαία Θέματα