«Ίσως και εντός της ημέρας η προσαγωγή του Στάθη Παναγιωτόπουλου»

Η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, με τη μία καταγγελία να έρχεται στο φως της δημοσιότητας μετά την άλλη. Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός έχει κατηγορηθεί από κάποιες γυναίκες για διαρροή βίντεο και φωτογραφιών από προσωπικές στιγμές ενώ από άλλες για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο γνωστός δικηγόρος, Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στην ΕΡΤ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να προσαχθεί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και μέσα στην

ημέρα.

«Υπάρχει μια κοπέλα, η οποία μάλιστα είναι και οικογενειακή φίλη του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Πριν από κάποια χρόνια είχαν μία σχέση και προχθές πληροφορήθηκε ότι ο παρουσιαστής είχε ανεβάσει βίντεο από τη συνεύρεσή τους και γυμνές φωτογραφίες της κοπέλας στο διαδίκτυο. Το ψάξαμε και βρήκε αυτό το υλικό και χθες αργά το βράδυ υποβάλαμε μήνυση εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου για παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Δεν ξέρουμε τι θα προκύψει αργότερα.

Περιμένουμε να δούμε τα αντανακλαστικά των αρχών. Εντός της ημέρας θα υπάρξουν εξελίξεις. Ας μην πω ακόμα ότι μπορεί να προσαχθεί… Το συγκεκριμένο υλικό υπάρχει ακόμα στο διαδίκτυο. Οι αναπαραγωγές δεν μπορεί να μαζευτούν γιατί δεν ξέρεις ποιος έχει κάνει την αναπαραγωγή. Όποια κοπέλα μας ακούει, να πάει στις αρχές. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να εκθέτει στο διαδίκτυο τις προσωπικές στιγμές κάποιου. Η φυλάκιση είναι μέχρι και πέντε χρόνια», είπε ο Απόστολος Λύτρας.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Στάθης Παναγιωτόπουλος: Κατέθεσε μήνυση εναντίον του η κόρη φίλου του

 Μαρία Τζομπανάκη: «Έχω κινδυνεύσει πολλές φορές, στα 22 γλίτωσα από αυτοκινητικό»

 Μέγκι Ντρίο: Το “καρφί” για την Εύη Ιωαννίδου -«Έκλαιγε με τα κλάματα του κροκόδειλου και δεν μου είπε καν συλλυπητήρια»

Keywords
Τυχαία Θέματα