Fay’s Beauty Tips: Τι έχω πάντα μέσα στην τσάντα μου

Καλημέρα καλημέρα!
Δεν ξέρω τι κουβαλάτε εσείς μαζί σας κάθε μέρα στη τσάντα σας, η δική μου πάντως ξεγελάει…Τι εννοώ; Την σηκώνεις και αν δεν είσαι υποψιασμένος χρειάζεσαι φυσιοθεραπεία για να συνέλθεις από το βάρος! Δεν λείπει τίποτα… Και δυστυχώς καθώς περνούν οι μέρες μετά από κάθε αλλαγή, μαζεύονται σιγά σιγά όλο και περισσότερα πράγματα. Στην δική μου λοιπόν, μπορεί να βρείτε τα πάντα από στυλό, blanco και αμύγδαλα μέχρι τα αυτοκινητάκια των αγοριών μου. Μια φορά την εβδομάδα πάντως θα κάνω ξεσκαρτάρισμα και «τίναγμα» αλλά μερικά

από αυτά δεν τα αποχωρίζομαι ποτέ!

Τι έχω στην τσάντα μου:

Ποτέ δεν αποχωρίζομαι το organizer μου. Όλα μου τα ραντεβού, όλες μου οι υποχρεώσεις όλες μου οι σκέψεις είναι γραμμένα στην ατζέντα μου …(δώρο της Πολυξένης της καλύτερης μου φίλης)

Έχω πάντα ένα μικρό τσαντάκι με γραφική ύλη (μαρκαδοράκια, post it, mini συρραπτικό, ακόμα και αυτοκόλλητα ) και ένα άλλο τσαντάκι που το κουβαλάω παντού και έχει μέσα προϊόντα για μακιγιάζ !
Έχει τύχει αρκετές φορές να βαφτώ μόνη μου στο αυτοκίνητο στο πάρκινγκ ,πριν από μια εκδήλωση..
Μωρομαντηλα, αντισηπτικό για τα χέρια ,χαρτομάντηλα και τσίχλες σαφώς δεν λείπουν ποτέ..
Ποτέ δεν βγαίνει από την τσάντα μου επίσης η κολόνια μου και μια μικρή κρέμα χεριών!
Σε όλες τις τσάντες και τα τσαντάκια θα βρείτε σίγουρα από ένα LIPOSAN!
Εθισμός από τότε που πήγαινα σχολείο! Είναι το προϊόν που μπορεί να ενυδατώσει τα χείλη μου στο λεπτό και για να σας πω την αλήθεια, το χρησιμοποιώ και με άλλους τρόπους. Για παράδειγμα, το βάζω το καλοκαίρι στα ζυγωματικά μου για λίγη παραπάνω λάμψη! Οι νέες συσκευασίες glitter μάλιστα με έχουν ξετρελάνει!
Δεν λείπουν βέβαια τα σνακ (ξηροί καρποί ή φρούτα) που είναι πολύ σημαντικά για εμένα όπως σας έχω εξηγήσει και στο «Το φαγητό της Φαίης» και φυσικά… ό, τι πέφτει από τα χέρια των γιών μου.
Να, σήμερα μάζεψα 2 αυτοκινητάκια, 3 Playmobil, έναν δεινόσαυρο και ένα παραμύθι.

Εσείς τι έχετε στη τσάντα σας κορίτσια!
Στείλτε μας φωτογραφίες
Σας φιλώ,
Φαίη
ΧΧΧΧ

Keywords
Τυχαία Θέματα