Προβλέψεις Τρίτη 6 Φεβρουαρίου

Τι λένε τα άστρα για τη σημερινή ημέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Στα προσωπικά σας έχετε ηρεμία και όλα τα θέματα που είχαμε τον σύντροφό σας λύθηκαν. Βρείτε έναν συνάδελφο στη δουλειά σας και πάρτε τον με το μέρος σας. Υπάρχει ένα μεγάλο παρασκήνιο και όταν το μάθετε θα θέλετε να έχετε τουλάχιστον έναν σύμμαχο.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η ζωή σου το τελευταίο διάστημα δεν κυλάει όπως θα ήθελες και για το λόγο αυτό σου φταίνε όλοι και όλα. Μείνε μακριά από εντάσεις και διαφωνίες γιατί θα πεις πράγματα σκληρά που μετά δεν θα μπορείς να τα πάρεις πίσω.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ένας

φίλος σας θα χρειαστεί τη συμβουλή σας σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει και ψάχνει εναγωνίως να βρει λύση. Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Παρόλο που δουλεύετε πολύ και δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας, βλέπετε πως προχωρούν μόνο κάποια άτομα που είναι ιδιαίτερα αρεστά στο αφεντικό σας. Και αυτό φυσικά σας στενοχωρεί και σας πεισμώνει να γίνετε ακόμα καλύτεροι.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Να έχετε ανοιχτά τα μάτια σας γιατί σύντομα θα σας παρουσιαστεί μια μεγάλη επαγγελματική ευκαιρία. Στο χέρι σας είναι αν θα την εκμεταλλευτείτε ή όχι. Προσοχή στην υγεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Τα οικονομικά σας θέματα είναι στο προσκήνιο. Άσκοπες αγορές, σπατάλες χωρίς μέτρο σας έφτασαν σε ένα σημείο να απορείτε που ξοδέψατε τόσα χρήματα. Διαχειριστείτε τα καλύτερα από τον επόμενο μήνα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Δεν προλάβατε να ξεκουραστείτε το Σαββατοκύριακο και αν και είμαστε ακόμα αρχές της εβδομάδας νιώθετε εξαντλημένοι. Μήπως ήρθε η ώρα να ελαττώσετε ταχύτητα και να τα δείτε τα πράγματα αλλιώς;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Θα σας γίνουν πολλές προτάσεις στα επαγγελματικά σας, όμως μην βιαστείτε να απαντήσετε. Ζυγίστε πρώτα τα υπέρ και τα κατά και κατόπιν αποδεχτείτε αυτή που σας συμφέρει περισσότερο. Είστε περιζήτητοι, τι να κάνουμε;

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Αυτή την εβδομάδα θα πετύχετε πολλά στη δουλεία σας που θα σας κάνουν υπερήφανους. Ναι, η αφοσίωση που δείξατε το προηγούμενο διάστημα έχει πλέον αναγνωριστεί από το αφεντικό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ένα τηλεφώνημα από έναν φίλο από τα παλιά θα σας βάλει σε σκέψεις. Θα του δώσετε άραγε μια δεύτερη ευκαιρία και θα τον βάλετε ξανά στη ζωή σας ή όχι; Η απόφαση είναι δική σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Φύγετε πια από την… κυριαρχία των άλλων και αποφασίστε εσείς για θέματα που σας αφορούν. Η ανεξαρτησία ήταν πάντα το κυριότερο χαρακτηριστικό σας. Τι έχετε πάθει τελευταία;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Αυτή η εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική για εσάς με πολλά σκαμπανεβάσματα, τόσο στην προσωπική σας ζωή, όσο και στην επαγγελματική. Το παν είναι να βρείτε μια ισορροπία και να διαχειριστείτε σωστά το χρόνο σας.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα