Φαίη Μαυραγάνη: Το πρόβλημα υγείας των παιδιών της που την κράτησε ξάγρυπνη για μήνες

Συνέντευξη στο περιοδικό People παραχώρησε η Φαίη Μαυραγάνη, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τον σύζυγο της, Νίκο Μάνεση, αλλά και για τα παιδιά τους.

Μάλιστα, ανέφερε πως για μήνες “έχασαν” τον ύπνο τους λόγω ενός προβλήματος που αντιμετώπισαν τα παιδιά: «Όταν αποκτάς παιδιά, η σχέση μπαίνει σε άλλη λογική, ειδικά τους πρώτους μήνες που το μωρό εξαρτάται απόλυτα από τη μάνα. Και τα δυο μας παιδιά, όταν ήταν μωράκια, είχαν γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση,

με αποτέλεσμα να μην κοιμόμαστε για μήνες. Πάντα, όμως, κατανοούσαμε και βοηθούσαμε ο ένας τον άλλο σε όλα. Το πιο σημαντικό σε μια μακροχρόνια σχέση είναι να μπορείς να κρατήσεις τα θετικά σου στοιχεία με την πάροδο των ετών. Φέτος τον Αύγουστο κλείνουμε δεκαέξι χρόνια μαζί με τον Νίκο κι αυτό είναι κάτι που έχουμε πετύχει. Στο χέρι μας είναι να μην αφήσουμε μια οποιαδήποτε αδυναμία να μετατραπεί σε κρίση».

Τέλος, εκμυστηρεύτηκε: «Έχω και αγωνία και άγχος, αλλά με τη Λυδία μιλάμε πολύ. Συζητάμε για διάφορα πράγματα και είμαστε πολύ κοντά. Οι εποχές έχουν αλλάξει. Ειδικά με το Διαδίκτυο και τις εφαρμογές που σου προσφέρει, πολλές φορές αισθάνομαι ανίδεη. Παρ’ όλα αυτά, φροντίζω να ενημερώνομαι για όλα και να είμαι κοντά στα παιδιά μου και στο ρεύμα της εποχής. Κάθε χρόνο αλλάζουν οι ανάγκες τους, οι διαθέσεις τους και εγώ έχω ανάγκη να το ακολουθώ όλο αυτό και να προσαρμόζομαι σε μια νέα στάσης ζωής ως μητέρα».

Διαβάστε ακόμη:

Πάνος Ιωαννίδης: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Πασίγνωστη ηθοποιός χώρισε μετά από 13χρονια έγγαμου βίου

Keywords
Τυχαία Θέματα