H Θεανώ Μπέλλα μας λέει το μυστικό για να εξαφανίσουμε άμεσα ένα επίμονο σπυράκι!

Η σωστή υγιεινή στην καθημερινή μας περιποίηση είναι σημαντική για να μην δημιουργούνται ερεθισμοί και σπυράκια στην επιδερμίδα μας. Η αισθητικός που εμπιστεύονται για το πρόσωπο και το σώμα τους οι Ελληνίδες σταρ, η Θεανώ Μπέλλα, μας δίνει για μια ακόμα φορά μερικά πολύτιμα τιπς που εξασφαλίζουν την υγεία και τη λάμψη της επιδερμίδας μας:

–καλό είναι να μην χρησιμοποιούμε πετσέτα για το πρόσωπο (εκτός αν την χρησιμοποιούμε μόνο μια φορά, γιατί μένοντας εκτεθημένη στο μπάνιο υπάρχει ο κίνδυνος να πιάσει

βακτήρια), αλλά χαρτί μίας χρήσης για να σκουπίζουμε το πρόσωπό μας.

–είναι σημαντικό να απολυμαίνουμε τακτικά τα πινέλα και τα σφουγγαράκια του μακιγιάζ μας. Και καλό είναι να μην χρησιμοποιούμε ποτέ προϊόντα μακιγιάζ που ανήκουν σε κάποιον άλλο, ακόμα κι αν πρόκειται για την καλύτερή μας φίλη.

–δεν πρέπει να πιάνουμε με τα χέρια μας το πρόσωπό μας -και φυσικά απαγορεύεται να ζουλάμε τα σπυράκια που εμφανίζονται στην επιδερμίδα μας, γιατί κινδυνεύουμε να τα μολύνουμε.

Αν, παρόλα αυτά, εμφανιστεί ένα σπυράκι που επιμένει, η Θεανώ έχει δημιουργήσει ένα ειδικό προϊόν που κάνει θαύματα. Το Instant Acne της σειράς Theano Bella είναι ένα anti-acne serum που καταπολεμά άμεσα τα σπυράκια.

Είναι ένα προϊόν που απλώνεται κατευθείαν στο σπυράκι (ψεκάζονται απευθείας από το σπρέι της συσκευασίας ή με βαμβάκι ταμποναριστά). Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε άσχετα με το αν το δέρμα έχει προηγουμένως καθαριστεί ή όχι, ακόμα και πάνω από κάποιο άλλο καλλυντικό προϊόν (π.χ. ενυδατική κρέμα). Σκοπός του είναι η άμεση και αποτελεσματική καταπολέμιση της ακμής, κάτι που επιτυγχάνεται χάρη στα αιθέρια έλαια και τις ειδικές ουσίες που περιέχει που στοχεύουν απευθείας στο πρόβλημα, ενώ αναπλάθουν γρήγορα και χωρίς να μένουν ουλές την περιοχή της επιδερμίδας που εμφάνισε σπυράκια.

Το ξεχωριστό με το Instant Acne είναι πως μπορεί να προστεθεί σε οποιοδήποτε άλλο προϊόν (μάσκα προσώπου, κρέμα προσώπου, ζελέ βιταμίνης Α κ.α.) για ενισχυμένη αντι-ακμιακή δράση. Καλό είναι να αποφεύγεται η χρήση του όταν υπάρχει άμεση έκθεση στον ήλιο, καθώς περιέχει βιταμίνη Α.

Η Θεανώ Μπέλλα είναι η αισθητικός που εμπιστεύονται δεκάδες γνωστές Ελληνίδες για λαμπερή και υγιή επιδερμίδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα