Eπιτέλους υπάρχει ένα προϊόν ενυδάτωσης φτιαγμένο για κάθε μία από εσάς ξεχωριστά

Η ενυδατική σας κρέμα είναι το σημαντικότερο προϊόν περιποίησης μετά το προϊόν καθαρισμού. Είναι εκείνη που προσφέρει την απαραίτητη υγρασία στην επιδερμίδα σας και παράλληλα λειαίνει μικρές γραμμές και ρυτίδες. Θέλετε όμως να απομακρύνει τυχόν θαμπάδες χαρίζοντας λάμψη και ταυτόχρονα αν είναι δυνατό να εξαφανίζει τις πανάδες.

Κατά καιρούς και όσο μεγαλώνετε η φόρμουλες που επιλέγετε είναι διαφορετικές γιατί οι ανάγκες σας αλλάζουν. Παρ’ όλα αυτά δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένες γιατί είστε απαιτητικές, και πολύ καλά κάνετε. Ιδανικά θα θέλατε μία κρέμα φτιαγμένη για εσάς μόνο. Να σας προστατεύει,

ενυδατώνει αλλά και να μειώνει τα σημάδια που σας ενοχλούν.

Η Clinique το κατάφερε. Δημιούργησε τη νέα ID που θα γίνει το μικρό σας μυστικό από εδώ και στο εξής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Clinique (@clinique) στις 5 Απρ, 2019 στις 2:14 μμ PDT

To Clinique ID είναι διαθέσιμο σε 15 μοναδικούς συνδυασμούς, σχεδιασμένο ακριβώς για κάθε τύπο επιδερμίδας και ανάγκης. Αυτό το επιτυγχάνει με τις καινοτόμες, ειδικά σχεδιασμένες συσκευασίες που αποτελούνται από τρεις βάσης ενυδάτωσης και πέντε ενεργές κάψουλες συμπυκνωμένων δραστικών συστατικών. Τώρα ενυδάτωση και περιποίηση συνδυάζονται με στόχο τη δημιουργία μιας καλύτερης επιδερμίδας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Clinique (@clinique) στις 30 Μάρ, 2019 στις 9:50 πμ PDT


Κάθε ενεργή κάψουλα στοχεύει σε μια εξειδικευμένη ανάγκη: Γραμμές και Ρυτίδες, Κούραση, Πόρους και Ανομοιόμορφη Υφή, Ανομοιόμορφο Χρωματικό Τόνο και Ερεθισμό. Το Clinique iD θα κλέψει τις εντυπώσεις των οπαδών του skincare όχι μόνο για την εξατομικευμένη ενυδάτωση που προσφέρει, αλλά και για την ελκυστική, πρωτοποριακή εμφάνισή του.

Αντλώντας έμπνευση από 5 μοναδικούς προορισμούς του κόσμου και συνδυάζοντάς τους με κάθε ενεργή κάψουλα, η Clinique εξέπληξε ευχάριστα τις προσκεκλημένες με μία σειρά από μικρά custom–made δωμάτια, κάθε ένα από τα οποία ήταν ντυμένο με τα χρώματα των νέων Clinique iD, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο αμέτρητες ευκαιρίες δημιουργικής φωτογράφησης.

Τώρα λοιπόν δεν χρειάζεται να προβληματίζεστε. Τις ανάγκες και τις ελλείψεις που έχει η επιδερμίδα σας τις γνωρίζετε. Δεν έχετε παρά να φτιάξετε το δικό σας, ξεχωριστό προϊόν (συνδυασμό) και να το απλώνετε κάθε πρωί στην επιδερμίδα μετά το σωστό καθαρισμό και τον ορό σας.

Διαβάστε ακόμη:

Tie-Dye: Το nail art που θα δείτε παντού φέτος το Καλοκαίρι και μπορείτε να το υιοθετήσετε από σήμερα

Τα προϊόντα που θα χρειαστείτε για να αποκτήσετε βελούδινο δέρμα στα πόδια

Keywords
Τυχαία Θέματα