Πού «στήνουν σούβλες» οι celebrities

SHOWBIZΤο Πάσχα των celebrities σε χωριά και μέρη εξωτικάΠού «στήνουν σούβλες» οι celebritiesΣάββατο, Απρίλιος 27, 2019 - 15:00

❱❱ Το φετινό Πάσχα θα βρει τους Ελληνες VIPs στις τέσσερις γωνιές του πλανήτη

Από τη
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Σε ονειρεμένα εξωτικά μέρη, με κρυστάλλινα νερά και λευκές παραλίες, αλλά και σε νησιά-στολίδια του Αιγαίου επέλεξαν φέτος οι celebrities να περάσουν τις ημέρες του Πάσχα!

Η

Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος «πέταξαν» στις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας για τροπικό προορισμό γεμίζοντας τις βαλίτσες τους με μαγιό και καπέλα, αφού επέλεξαν ένα μέρος όπου ο ήλιος λάμπει, δίχως όμως να αποκαλύψουν ποιο είναι για να αποφύγουν τη δημοσιότητα.


Χαμογελαστός ο Μάκης Παντζόπουλος δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη. Ένθετη: Με μίνι η Φαίη Σκορδά

Στην πολυτελή βίλα τους στις Μπαχάμες βρίσκονται ο πρίγκιπας Παύλος με τη Μαρί Σαντάλ και τα παιδιά τους Κωνσταντίνο, Αχιλλέα, Ολυμπία, Αριστείδη και Οδυσσέα. Εκεί γιόρτασαν το καθολικό Πάσχα, εκεί θα γιορτάσουν και το ορθόδοξο. Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας θα κάνουν Ανάσταση στη χλιδάτη έπαυλή τους στο Μαϊάμι μαζί με τα τρία παιδάκια τους, ενώ ο Κώστας Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μάς χαιρετούν από την πανέμορφη Χαβάη.


Βαλαβάνη και Βασάλος

Η Φαίη Σκορδά περνά οικογενειακά τις γιορτές στα Ανω Πορόια Σερρών, μαζί με τους γιους της Γιάννη και Δημήτρη, τους γονείς της, τη γιαγιά της, φίλους και συγγενείς. Στα Χανιά, τόπο καταγωγής του αγαπημένου της Στέλιου Μανουσάκη, βρίσκεται ήδη η Μαρία Ηλιάκη, παρέα με την οικογένειά του.

Πατροπαράδοτο

Για την Αθηνά Οικονομάκου άλλαξαν φέτος τα σχέδια και αντί για Μύκονο, όπως ήταν το πατροπαράδοτο, θα γιορτάσει το Πάσχα στη Σαντορίνη. Ο σύζυγός της Φίλιππος Μιχόπουλος εγκαινιάζει μια νέα ξενοδοχειακή μονάδα και αποφάσισε να κάνουν Ανάσταση με φόντο το ηφαίστειο.


Η Οικονομάκου και ο Μιχόπουλος

Μετά τις ολιγοήμερες διακοπές τους στο Ντουμπάι, η εγκυμονούσα Δούκισσα Νομικού και ο σύζυγός της, Δημήτρης Θεοδωρίδης, με τον μικρό τους Σάββα θα κάνουν παραδοσιακό Πάσχα στην αγαπημένη τους Μύκονο, όπου έχουν σπίτι.


Η Νομικού και ο Θεοδωρίδης

Η Κατερίνα Στικούδη με τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη, πάλι λόγω των υποχρεώσεων της τραγουδίστριας στο «YFSF», θα κάνει Πάσχα στην Αθήνα. Η Ζήνα Κουτσελίνη, από την άλλη μεριά, βρίσκεται από προχθές στη λίμνη Πλαστήρα μαζί με την κορούλα της, η Νάντια Μπουλέ στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Ναύπακτο, και ο Γιώργος Τσαλίκης στη Στυλίδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα