Ασθενοφόρο κοντά στο σπίτι της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Harry προκάλεσε πανικό!

Όλη η Βρετανία περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία τη γέννηση του μωρού της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Harry. Η τελευταία εμφάνιση της Δούκισσας έγινε στις 19 Μαρτίου και από τότε έχουμε ακούσει πολλά για την ίδια και το μωρό που θα φέρει στον κόσμο. Η ίδια και ο Harry θέλουν να κρατήσουν ιδιωτική τη γέννηση του μωρού τους και για αυτό δεν έχει δημοσιοποιηθεί ακόμα τίποτα.

Χτες το βράδυ πάντως προκλήθηκε ένας πανικός στους royal

fans καθώς ένα ασθενοφόρο ήταν παρκαρισμένο πολύ κοντά στο σπίτι του ζευγαριού. Το ασθενοφόρο εντοπίστηκε κοντά στο Frogmore Cottage πριν λίγες ημέρες και χθες, Παρασκευή, εντοπίστηκε ακόμα ένα ασθενοφόρο να κάνει βόλτες στην περιοχή.

Όλοι πίστεψαν πως η Meghan γεννάει. Η ίδια αποφάσισε να γεννήσει στο σπίτι της και υποθέσαμε πως το ασθενοφόρο υπήρχε στην περιοχή για λόγους ασφαλείας.

Τελικά η Meghan δεν γέννησε, ή τουλάχιστον αυτό πιστεύουμε μέχρι αυτή την ώρα. Το αμερικάνικο People δημοσίευσε τη δήλωση υπηρεσίας ασθενοφόρων η οποία αναφέρει:

Η υπηρεσία μας θα συνεχίζει να φροντίζει όλους τους ασθενείς του Windsor με τον συνήθη τρόπο. Δεν είναι εφικτό να σχολιάζουμε κάθε κίνηση ασθενοφόρων μας γύρω από το Windsor και η ιδιωτικότητα όλων των ασθενών πρέπει να είναι σεβαστή. Επιπρόσθετα, δεν θα σχολιάζουμε καμία κίνηση που αφορά σε μέλη της βασιλικής οικογένειας, κατέληξε η ανακοίνωση.

Σε γενικές γραμμές η Βρετανία φαίνεται να είναι πολύ ανυπόμονη να δει το μωρό, ενώ τα βρετανικά μέσα φαίνεται να έχουν εξοργιστεί με την απόφαση του ζευγαριού να μην δείξουν το μωρό με το που γεννηθεί, όπως αναφέρει το πρωτόκολλο.

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Βρανά: Η ψυχολογική της κατάσταση μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε -Τι αποκαλύπτει;

Βαρύ πένθος για την οικογένεια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου-Έχασε έναν πολύ δικό της άνθρωπο

“Θέλω παιδί αλλά πρέπει να πείσω πρώτα τη γυναίκα μου! Εγώ προσπαθώ να της αλλάξω γνώμη…” – Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση;

Keywords
Τυχαία Θέματα