“Emily in Paris”: Ο hairstylist και η make up artist της Lily Collins, μας αποκαλύπτουν όλα τα beauty προϊόντα που χρησιμοποίησαν!

Είδατε όλα τα επεισόδια της σειράς του Netfilx “Emily in Paris” μέσα σε ένα weekend. Ξετρελαθήκατε με τα beauty και fashion looks της Lily Collins και περιμένετε πως και τι τον δεύτερο κύκλο.

Επίσης, λατρέψατε το Παρίσι όσες δεν το έχετε επισκεφτεί και έλειψε στις υπόλοιπες που το έχετε περπατήσει και δει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η

δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aurélie PAYEN (@aureliepayenmakeup) στις 11 Οκτ, 2020 στις 10:03 πμ PDT

Η αλήθεια είναι πως κι εμείς λατρέψαμε κάθε μικρή, λεπτομέρεια σε κάθε beauty look της Collins. Είναι η Αμερικανίδα που μετακομίζει στο Παρίσι. Αμέσως μόλις πατάει το πόδι της στο Charles de Gaulle ξετρελαίνει τις fans με τα beachy waves και τα αστέρια στο eye make up look.

Και κάπως έτσι μας προετοιμάζει για όλα όσα πρόκειται να δούμε στη συνέχεια. ¨Η Emily έρχεται από το Chicago στο Παρίσι για μια νέα ζωή, μια νέα σχέση και μια νέα δουλειά. Όσο περισσότερο χρόνο περνά στο Παρίσι τόσο αυτή η πόλη επηρεάζει την εικόνα της”, λέει ο hairstylist Mike Desir που ζει και εργάζεται στο Παρίσι και επιμελήθηκε όλα τα looks της Collins. Για να τα πετύχει, χρησιμοποίησε το Bumble & Bumble haispray.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα