3 διαφορετικοί τρόποι για να συνδυάσεις το…βαρετό πουλοβεράκι σου! (VIDEO)

Η Valeria Lipovetsky μας δείχνει 3 διαφορετικούς τρόπους για να φορέσουμε το πουλοβεράκι μας και να κερδίσουμε τις εντυπώσεις με το στιλ μας. Άλλωστε το πουλόβερ είναι ένα από τα ρούχα που όλες μας έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας και το επιλέγουμε πολύ συχνά στην καθημερινότητά μας. Ποιο από τα τρία looks σου αρέσει περισσότερο;

#1. Συνδύασε το πουλόβερ με ένα τζιν παντελόνι και ολοκλήρωσε το look με loafers και τα απαραίτητα κοσμήματα. Ολοκλήρωσε το outfit με ένα crop καμπαρντινάκι που αποτελεί huge τάση της μόδας.

#2. Άλλαξε

το τζιν με ένα δερμάτινο παντελόνι και φόρεσε το συγκεκριμένο outfit με μπότες και ένα σακάκι. Πρόσθεσε ένα ζευγάρι statement γυαλιά ηλίου και είσαι έτοιμη.

#3. Μπορείς επίσης να βάλεις το πουλόβερ σου (απλά επίλεξε άνετες γραμμές για αυτό το look) πάνω από ένα καλοκαιρινό φόρεμά. Μπορείς να ταιριάξεις αυτό το σύνολο με ένα ζευγάρι sneakers και μερικά κοσμήματα που θα κάνουν τη διαφορά στην εμφάνισή σου.

Δες όλα τα looks στο βίντεο που ακολουθεί.

View this post on Instagram

1 item, 3 ways This green @joefresh Full Sleeve Sweater is the perfect addition to my fall/winter wardrobe I loved getting creative with styling this versatile piece – from adding a cropped trench to color-blocking with a gold-toned blazer and layering over a summer dress! Which fit is your favourite: 1, 2, or 3? #vlstyles #ad

A post shared by Valeria Lipovetsky (@valerialipovetsky) on Oct 16, 2020 at 9:01am PDT

Διαβάστε ακόμα: Θέλεις να αγοράσεις το παλτό της νέας σεζόν; ΑΥΤΑ είναι τα 5 σχέδια που αξίζει να προσέξεις!

Τα 5 trends που είδαμε στο show του οίκου Miu Miu και θα αντιγράψουμε ΆΜΕΣΑ!

4 trends που είναι εμπνευσμένα από τα σχολικά μας χρόνιας! (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα