Το νέο hair look της Kendall Jenner είναι εκείνο που ονειρεύεστε εδώ και καιρό!

Όλες σας σκέφτεστε να κάνετε μια αλλαγή στα μαλλιά σας ενόψει του χειμώνα. Ίσως να πείτε ναι επιτέλους σε ένα ωραιότατο bob και οι πιο τολμηρές στο pixie που έχετε αποθηκευμένο εδώ και καιρό στο κινητό σας.

Φυσικά υπάρχει πάντα και η αλλαγή στο χρώμα ακολουθώντας τις τάσεις της σεζόν. Σας τις έχουμε αποκαλύψει και είμαστε σίγουρες πως έχετε καταλήξει σε μία τουλάχιστον.

Οι celebrities το έχουν κάνει ήδη. Είδαμε την Jennifer Lopez για παράδειγμα

που μάκρυνε και πάλι τα μαλλιά της και υιοθέτησε τις ωραιότερες αφέλειες ever. Ο προσωπικός της hairstylist, Chris Appleton, τοποθέτησε τα αγαπημένα της extensions και δημιούργησε ανοιχτά highlights που λατρέψαμε.

Η Alicia Keys στην τελευταία της εμφάνιση στα Billboard Music Awards, εμφανίστηκε επίσης με πολύ μακριά μαλλιά και αφέλειες που της ταιριάζουν πολύ. Κι αυτό ήταν στ΄ αλήθεια μεγάλη έκπληξη.

Και τώρα έρχεται η Kylie Jenner να αντιγράψει την Lopez και να αποκτήσει ένα από τα ωραιότερα hair looks που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό. Η Jenner έχει πλέον πολύ μακριά μαλλιά και υπεύθυνη γι’ αυτό είναι η Priscilla Valles που φροντίζει και για το look της Hailey Bieber.

Η hairstylist ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το νέο look της Kendall. Το χαρακτήρισε “ethereal extensions”. Δεν είναι μόνο το μήκος των μαλλιών που άλλαξε όμως το μοντέλο αφού διακρίνονται και τα τέλεια ξανθά highlights που δημιούργησε η celebrity haircolorist, Tracey Cunningham ενώ το χτένισμα έκανε η Jen Atkin.

Όπως καταλαβαίνετε 3 από τις διασημότερες και πιο ταλαντούχες hair experts βρέθηκαν στη διάθεση της Jenner προκειμένου να αποκτήσει ένα από τα ωραιότερα looks που έχουμε δει μέσα στη χρονιά.  

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Priscilla Valles (@priscillavalles) στις 16 Οκτ, 2020 στις 11:01 πμ PDT

Και απ’ ότι καταλαβαίνουμε τα extensions τείνουν να γίνουν η νέα μεγάλη τάση. Τι λέτε; Θα το σκεφτείτε σοβαρά;

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Σήμερα θα καθαρίσετε τα σφουγγαράκια του μακιγιάζ με προϊόντα που υπάρχουν στην κουζίνα σας!

Το μυστικό της Jennifer Garner για ανάλαφρα, beachy waves και το Φθινόπωρο (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα