Να για ποιους λόγους οι Ζυγοί καταλήγουν πολλές φορές μόνοι τους…

Ο Ζυγός είναι το ζώδιο της ισορροπίας και της δικαιοσύνης. Ωστόσο σε ό,τι αφορά τις προσωπικές του σχέσεις δεν τα καταφέρνει πάντα και μπορεί να καταλήγει μόνος του, εξαιτίας των χαρακτηριστικών που έχει ως ζώδιο.

#1. Δίνει πολλά στους συντρόφους του
Ο Ζυγός έχει το κακό ελάττωμα να αφιερώνεται ολοκληρωτικά στον σύντροφό του αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό του. Δεν είναι καταπιεστικό ζώδιο αλλά είναι ένα ζώδιο που δίνει την προσοχή του στους άλλους και αυτό, στην πάδοδο του χρόνου, δεν λειτουργεί θετικά σε μια σχέση.

#2. Δεν αντέχει το συναίσθημα του θυμού
Σε όλες τις

σχέσεις υπάρχουν τσακωμοί και εντάσεις. Ο Ζυγός δυστυχώς δεν μπορεί ποτέ να βιώσει σωστά έναν τσακωμό και τον θυμό του συντρόφου του. Όταν νιώσει τέτοιου είδους συναισθήματα παραλύει και δεν μπορεί να λειτουργήσει καθόλου σε κανέναν άλλον τομέα της ζωής του.

#3. Μπορούν εύκολα να γίνουν θύματα σε μια σχέση
Ο Ζυγός θέλει να νιώθει πως κάνει τους πάντες χαρούμενους και προσπαθεί πολύ για αυτό. Δυστυχώς αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό τους που πολλοί άνθρωποι θα εκμεταλλευτούν για να τους κάνουν ό,τι θέλουν. Αν δεν το καταλάβουν έγκαιρα θα πληγωθούν πολύ.

#4. Προτιμάνε τη μοναξιά από το να έρθουν σε εντιπαραθέσεις
Ο Ζυγός συχαίνεται τους τσακωμούς και θα βάλει τα δυνατά του για να μην φτάσει σε αυτό το σημείο. Ωστόσο πολλές φορές δεν θα μπει στη διαδικασία μιας σχέσης για να μην φτάσει στο σημείο του τσακωμού. Δεν θα πάρει εύκολα το ρίσκο γιατί στο παρελθόν την έχει πατήσει αρκετές φορές με προηγούμενες σχέσεις του.

#5. Έχει πολύ υψηλά standards
Όσο και να θέλει να πάνε όλα καλά σε μια σχέση όταν ξεκινάει με τόσο υψηλά standards δεν θα είναι εύκολο να εξελιχθούν όλα όπως τα έχει στο μυαλό του.

Διαβάστε ακόμα: Ζώδια: Πώς παίρνουν αποφάσεις στα δύσκολα;

Ζώδια: Πως διαχειρίζεται το κάθε ένα την οικονομική κρίση

Η Λίτσα Πατέρα αναλύει τι σημαίνει για κάθε ζώδιο η θέση του Ουρανού!

Keywords
Τυχαία Θέματα