“Drenched” hair color: Η νέα μεγάλη τάση της Άνοιξης είναι grunge και απίθανη

Οι τάσεις της άνοιξης στο χρώμα των μαλλιών έρχονται από τα 90’s αλλά και τα 00’s. Το balayage επανέρχεται δυναμικά αλλά και τα φαρδιά σκούρα highligts είναι εδώ να μας θυμίσει πολλά. Η Ivanka Trump τα υιοθέτησε και οι φωτογραφίες με το νέο της hair look έγιναν viral. Η σκούρα ρίζα στα ξανθά μαλλιά της Dua Lipa είναι επίσης ένα μεγάλο trend ενώ το icy blonde συνεχίζει να επικρατεί.

Και τώρα οι haircolorists αποκαλύπτουν μια νέα τάση που είναι ότι πιο

ιδιαίτερο και grunge έχουμε δει τον τελευταίο καιρό. Πρόκειται για το “drenched” hair color. Στην ουσία πρόκειται για μια τεχνική με την οποία τα μαλλιά αποκτούν τουλάχιστον δύο διαφορετικά χρώματα. Με απλά λόγια το “drenched” είναι το αντίθετο του “dipped” όπως για παράδειγμα είναι το look της Billie Eilish με το πράσινο χρώμα στις ρίζες. Δεν είναι balagaye ή ombre κι επίσης δεν έχει την όψη που αποκτούν τα μαλλιά όταν μακραίνουν τα highlights.

Όλη η επιφάνεια των μαλλιών είναι βαμμένη αλλά με δύο ή και περισσότερες αποχρώσεις. Η πιο ανοιχτή μπορεί να είναι είτε στη ρίζα είτε στις άκρες. Παράλληλα ο τόνος και η ένταση εξαρτάται από εσάς. Κατά πόσο δηλαδή θέλετε ένα εξεζητημένο ή πιο διακριτικό αποτέλεσμα.

Εμείς βρήκαμε τα ωραιότερα. Εσείς θα πρέπει να το συζητήσετε με τον haircolorist και να αποφασίσετε μαζί ποιο look θα υιοθετήσετε ενόψει της νέας σεζόν.

Photo: Melodie Jeng/Getty Images/Ideal Image

Photo: Nur Photo/Getty Images/Ideal Image

Κεντρική photo: Melodie Jeng/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Η nail artist της Lizzo αποκάλυψε τα βερνίκια νυχιών που χρησιμοποίησε για να δημιουργήσει το απίθανο σοκολατένιο μανικιούρ στα BRIT Awards

Δείτε γιατί πρέπει να χρησιμοποιείτε δύο αποχρώσεις κονσίλερ στην περιοχή κάτω από τα μάτια

Keywords
Τυχαία Θέματα