DIY: Τα 5 ωραιότερα χτενίσματα της παραλίας!

Όλα είναι έτοιμα λοιπόν και σήμερα, το πολύ αύριο σαλπάρετε. Έχετε ακολουθήσει τις συμβουλές μας και όλα όσα χρειάζεστε βρίσκονται στο νεσεσέρ σας. Εκείνο που εμείς έχουμε να σας ευχηθούμε είναι να περάσετε τέλεια και η μοναδική συμβουλή έχει να κάνει με το αντηλιακό σας το οποίο πρέπει να έχει υψηλό δείκτη προστασίας και να το ανανεώνετε κάθε 2 ώρες.

Μακιγιάζ και προϊόντα περιποίησης είναι επίσης στη θέση τους. Εμείς όμως έχουμε και κάτι τελευταίο που αφορά τα μαλλιά. Αρχικά, στο ταξίδι θα έχετε μια υπέροχη πλεξούδα έτσι ώστε να μην κρατάτε όλη την ώρα τα μαλλιά σας. Είναι κουραστικό

και εκνευριστικό ειδικά αν σας αρέσει να είστε το κατάστρωμα και να χαζεύετε τη θάλασσα. Όσο αφορά τώρα τις υπόλοιπες μέρες στην παραλία, σας αποκαλύπτουμε τον τρόπο να έχετε το τέλειο look ώστε οι selfies από τις φετινές διακοπές να είναι οι ωραιότερες ever.

Βρήκαμε λοιπόν τα 5 ωραιότερα και πιο εύκολα χτενίσματα που θα κάνετε μόνες λίγο πριν φύγετε για την παραλία. Εκείνα που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες και θα μείνουν στη θέση τους μέχρι το βράδυ. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να παρακολουθήσετε το video που ακολουθεί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και να επιλέξετε ποιο θα είναι το χτένισμα που θα υιοθετήσετε την πρώτη μέρα των διακοπών σας.

Φυσικά θα πρέπει να έχετε στο νεσεσέρ σας ένα έξτρα ενυδατικό σαμπουάν, conditioner, μάσκα και το αντηλιακό προϊόν που θα προστατεύσει τα μαλλιά σας στην παραλία ειδικά αν είναι βαμμένα.

Extra Tip: Απλώστε μικρή ποσότητα μάσκας στις άκρες των μαλλιών σας πριν φύγετε από το δωμάτιο. Με αυτό τον τρόπο θα παραμείνουν ενυδατωμένες όλη μέρα και δεν θα χρειαστεί να επισκεφτείτε τον κομμωτή σας αμέσως μετά τις διακοπές για να τις κόψει.

Υ.Γ.: Μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας 1-2 πολύχρωμα μαντήλια, μερικά αξεσουάρ και φυσικά το καπέλο σας.

Διαβάστε ακόμη:

Αν αγαπάτε τα Japanese Anime πρέπει να δείτε το nail look της Jordyn Woods

Tο νέο χρώμα στα μαλλιά της Lea Michele θα σας πείσει να βάψετε τα μαλλιά σας αμέσως μετά τις διακοπές

Keywords
Τυχαία Θέματα