DIY: Μια ενυδατική μάσκα που θα αναδείξει το σημερινό glam make up look

Σήμερα είναι μία από τις ωραιότερες βραδιές της χρονιάς. Έχετε ήδη φτιάξει τα μαλλιά σας, το φόρεμα σας είναι άψογο και το μόνο που μένει είναι το μακιγιάζ. Πριν από αυτό όμως θα απλώσετε μια μάσκα ενυδάτωσης που θα χαρίσει φυσική λάμψη στην επιδερμίδα και παράλληλα θα προετοιμάσει το δέρμα σας ώστε το μακιγιάζ να δείχνει άψογο και να παραμείνει στη θέση του όλο το βράδυ.

Οι ειδικοί επιμένουν πως μόνο μια πλούσια ενυδατωμένη επιδερμίδα μπορεί να λάμπει. Κι εμείς τους έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη.

Κι επειδή υπάρχει περίπτωση να μην έχετε στο σπίτι μη σκάτε θα φτιάξετε την καλύτερη μόνες

στο σπίτι με υλικά που σίγουρα υπάρχουν στην κουζίνα σας.

Θα χρειαστείτε 1/4 αβοκάντο, 1/2 κουταλιά κακάο σε σκόνη και 1 κ.σ. μέλι.

Πως θα τη φτιάξετε: Αρχικά πρέπει να λιώσετε το αβοκάντο. Στη συνέχεια παίρνετε ένα μπολ και ρίχνετε τα τρία υλικά. Ανακατεύετε καλά μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα.

Εφαρμογή: Απλώνετε τη μάσκα σε καθαρό και στεγνό δέρμα αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Την αφήνετε να δράσει για δέκα λεπτά και την απομακρύνετε με άφθονο χλιαρό νερό. Μπορείτε να την αφαιρέσετε με μια νωπή πετσέτα επίσης.

Τέλος απλώνετε τον ορό και την ενυδατική σας κρέμα.

Το αβοκάντο είναι super ενυδατικό και προσφέρει θρέψη στην επιδερμίδα. Το κακάο απαλύνει ενώ παράλληλα έχει αντιοξειδωτική δράση. Το μέλι με τη σειρά του χαρίζει έξτρα λάμψη ενώ καταπραΰνει από τυχόν ερεθισμούς και κοκκινίλες.

Διαβάστε ακόμη:

Αιθέρια έλαια: Δείτε πως θα τα χρησιμοποιήσετε στο μπάνιο σας

H Rosie Huntington Whiteley παρέα με την Kristen Noel σας δείχνουν πως θα πετύχετε το τέλειο winged eyeliner (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα