Μέγκαν Μαρκλ: Τα σχόλια για photoshop στη χριστουγεννιάτικη κάρτα και η απάντηση

15:33 25/12/2019 - Πηγή: People

Παραμονή των Χριστουγέννων και στη δημοσιότητα κυκλοφόρησε η χριστουγεννιάτικη κάρτα που η Μέγκαν Μαρκλ (Meghan Markle) και ο Πρίγκιπας Χάρι (Prince Harry) έστειλαν σε συγγενείς και φίλους για τις γιορτές. Στην οικογενειακή αυτή κάρτα πρωταγωνιστής είναι ο 8 μηνών γιος του ζευγαριού, Άρτσι, που διακρίνεται σε πρώτο πλάνο, ενώ πίσω τους φαίνονται – κάπως θολά- οι γονείς του.

Μέγκαν Μαρκλ- Πρίγκιπας Χάρι: Η χριστουγεννιάτικη κάρτα με τον Άρτσι και η πίεση να γυρίσουν σπίτι για τις γιορτές

Όμως, κάποιοι έσπευσαν να σχολιάσουν ότι κάτι δεν πάει καλά

με την κάρτα. Για την ακρίβεια, έκριναν ότι η φωτογραφία έχει υποστεί photoshop, μιας και το πρόσωπο της Μέγκαν μοιάζει να είναι καλά κεντραρισμένο και πιο κοντινό σε σχέση με εκείνο του Χάρι, αν και οι δυο τους φαίνεται να κάθονται σε ίση απόσταση πίσω από τον γιο τους.

Κάποιοι καχύποπτοι, λοιπόν, θεώρησαν ότι έγινε κολάζ στη φωτογραφία και ότι η λήψη με τη Μέγκαν είναι διαφορετική από εκείνη μτου Χάρι. Από την άλλη, βεβαίως, υπάρχει και το χαρακτηριστικό ότι η φωτογραφία που έστειλε το ζευγάρι έχει τη μορφή gif (κινούμενη εικόνα), ενώ αυτή που μοιράστηκε δημοσίως αρχικά ήταν απλά ένα στιγμιότυπο (print screen) γεγονός που μπορεί να συνέβαλε στη λάθος εντύπωση.

Προς υπεράσπιση του ζευγαριού βγήκε η φίλης της Μέγκαν, η ηθοποιός Τζανίνα Γκαβανκάρ, που ήταν αυτή που τράβηξε τη φωτογραφία. Και μοιράστηκε στο Twitter την original version της φωτογραφίας, βάζοντας ένα τέλος στα σχόλια για photoshop.

So proud to have taken the Christmas photo for one of my best friends and her family. Here’s the original that was sent out. pic.twitter.com/75aGNPR88X

— janina gavankar (@Janina) December 25, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μέγκαν Μαρκλ,megkan markl