Δείτε τα 5 ωραιότερα parties make up looks και επιλέξτε εκείνο που θα υιοθετήσετε

Το πιθανότερο είναι σήμερα να είστε καλεσμένες σε ένα glam Christmas party και επιβάλλεται να υιοθετήσετε το ωραιότερο make up look. Είναι η βραδιά που επιτρέπεται να είστε τολμηρές και να αντιγράψετε επιτέλους ακόμη και το πιο εξεζητημένο μακιγιάζ. Έχετε αποφασίσει ήδη τι θα φορέσετε και τα μαλλιά σας είναι έτοιμα. 

Πριν από το μακιγιάζ πρέπει να περιποιηθείτε σωστά την επιδερμίδα σας ώστε να παραμείνει στη θέση του όλη νύχτα. Η σωστή και πλούσια ενυδάτωση είναι το πρώτο και σημαντικότερο βήμα. Στη συνέχεια θα απλώσετε primer αφού

είναι το μαγικό προϊόν και οι make up artists επιμένουν πως δεν επιτρέπεται να εφαρμόσετε φον ντε τεν αν προηγουμένως δεν έχετε χρησιμοποιήσει primer.

Τέλος και αφού ολοκληρώσετε το μακιγιάζ καλό είναι να ψεκάσετε με ένα setting spray. 

Όσο αφορά το make up look εμείς σας έχουμε τις ωραιότερες προτάσεις. 

Απαλό ροζ: Η αγαπημένη μας make up artist Violette επιμένει πως η παστέλ αποχρώσεις είναι τέλειες και για τι γιορτινές εμφανίσεις. Απλώστε στο πάνω βλέφαρο μια super λαμπερή ροζ σκιά σε κρεμώδη μορφή και ολοκληρώστε με την ίδια απόχρωση σε χείλη και ζυγωματικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Violette (@violette_fr) στις 21 Ιούλ, 2019 στις 4:18 μμ PDT

Smoky σε πορτοκαλί τόνους: Το φετινό smoky eye look είναι ξεχωριστό και έντονο. Ο celebrity make up artist Hung Vanngo δημιούργησε ένα από τα ωραιότερα της σεζόν χρησιμοποιώντας πορτοκαλί τόνους χαρίζοντας στο βλέμμα τη γοητεία του ηλιοβασιλέματος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hung Vanngo (@hungvanngo) στις 8 Αύγ, 2019 στις 2:01 μμ PDT

Metals: Ιριδίζουσα πράσινη σκιά και λαμπερή ροδακινί χρησιμοποίησε ο Patrick Ta χαρίζοντας στην Gigi Hadid το τέλειο eye make up look. Τολμήστε το και μην ξεχάσετε να απλώσετε δύο στρώσεις μάσκαρα που θα δημιουργήσουν την τέλεια αντίθεση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta) στις 4 Δεκ, 2019 στις 4:55 πμ PST

Sparkle and Smoky: Έχει την τιμητική του κάτι βραδιές σαν τη σημερινή. Το δραματικό look όμως αποκτά extra λάμψη χάρη στη μαύρη  σκιά ματιών ή το μολύβι με glitter.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makeup/Groomer Alexa Hernandez (@alexanhernandez) στις 11 Φεβ, 2019 στις 12:01 μμ PST

Συγκλονιστική λάμψη: Το glitter μπορεί να χαρίσει ένα σοφιστικέ eye make up look και η make up artist Pati Dubroff το αποδεικνύει στο συγκεκριμένο μακιγιάζ της Margot Robbie.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη pati dubroff (@patidubroff) στις 16 Μάρ, 2018 στις 9:49 μμ PDT

Διαβάστε ακόμη:

Λευκή σκιά ματιών: Δείτε πως θα τη φορέστε το φετινό Χειμώνα

Saoirse Ronan: Δείτε τα ωραιότερα beauty looks του νέου it girl

Keywords
Τυχαία Θέματα