Concelear hacks: 3 διαφορετικοί τρόποι να βάλεις το κονσίλερ

beauty trends αλλάζουν διαρκώς και εμείς κρατάμε αυτά που λειτουργούν στο μακιγιάζ για εμάς και τα προσαρμόζουμε στις ανάγκες μας!

Το κονσίλερ έχει γίνει ο απόλυτος σύμμαχος ομορφιάς καθώς χρησιμοποιείται πλέον και για ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ, αντικαθιστώντας πολλές φορές το foundation, και ειδικά τα κορίτσια που θέλουν ελαφρύ φυσικό μακιγιάζ το έχουν “φυλαχτό” στο νεσεσέρ τους!

Η αλήθεια είναι πως όσο λιγότερο προϊόν τόσο καλύτερο και πιο φωτεινό το αποτέλεσμα, έτσι και με το κονσίλερ εάν μπει προσεκτικά και με ακρίβεια

στα σωστά σημεία θα έχεις ένα natural make up look!

Δες τον πιο updated τρόπο για να βάλεις το κονσίλερ, να δώσεις φως στην περιοχή κάτω από τα μάτια αλλά και να πετύχεις το lifted εφέ για γατίσιο βλέμμα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leti Marcondes (@letiziamarcondes)

Δεν υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος στην εφαρμογή για αυτό μην τρελαίνεστε κορίτσια. Είναι καλύτερο να κάνετε αυτό που λειτουργεί επιβεβαιωμένα καλύτερα στην επιδερμίδα σας. Ωστόσο δεν είναι τυχαίο πως το lifted look που πετυχαίνεις με το κονσίλερ, η ανόρθωση των χαρακτηριστικών δηλαδή, βρήκε φανατικό κοινό και φέτος είναι huge make up trend!

Για τα πιο “ψαγμένα” κορίτσια που δοκιμάζουν διαφορετικά πράγματα στο μακιγιάζ είδαμε να παίζει πολύ και η τεχνική που ακούει στο όνομα “pink under eye” και φυσικά σας έχω γράψει αναλυτικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Ένα τρίτο viral κονσίλερ hack για φέτος είναι και η τεχνική του να φωτίσεις το κέντρο του προσώπου ακολουθώντας τις γραμμές κάτω από τα μάτια, γύρω από τη μύτη και το στόμα και αναδεικνύοντας τα ζυγωματικά. Χρησιμοποιείς έως και δυο τόνους πιο ανοιχτό κονσίλερ από την επιδερμίδα σου!

Δες το αναλυτικό βίντεο:

@atosaaghakhani Concealer placement to brighten up the centre of your face I used a concealer that’s two shades lighter than my skin tone Products @kosas revealer concealer (1.5c) #concealer #concealerhack #concealertutorial #concealertrick #concealerplacement ♬ Every Kind Of Way – H.E.R.

Εσύ με ποιον τρόπο είσαι εθισμένη;

Μια ματιά ακόμα:

Chocolate nails: Το φθινοπωρινό μανικιούρ που μας έχει τρελάνει!

Keywords
Τυχαία Θέματα