Μαρία Καρλάκη: «Ξέρω ποιος έκαψε το αυτοκίνητό μου κάτω από το σπίτι μου»

Η Μαρία Καρλάκη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Καλοκαίρι yes» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την εμπρηστική επίθεση που είχε δεχτεί, όταν της έκαψαν το αυτοκίνητο κάτω από το σπίτι της. Η γνωστή τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως έπαθε σοκ και έπειτα ακολούθησε μια περίοδος που βίωσε μεγάλο φόβο.

Όταν οι παρουσιαστές τη ρώτησαν σχετικά με την ταυτότητα του θύτη, η Μαρία Καρλάκη ανέφερε πως δεν είχε σχέση μαζί του, ωστόσο γνωρίζει πολύ καλά ποιος το έκανε. Η ίδια αποφάσισε τελικά να σταματήσει ασχολείται

με αυτό το θέμα.

Η Μαρία Καρλάκη για τον εμπρησμό στο αυτοκίνητό της

«Αυτό ήταν πέρσι τέτοια εποχή, ήταν τρομακτικό. Μου έκαψαν το αυτοκίνητο κάτω από το σπίτι μου. Αυτό που βίωσα στη συνέχεια, μετά το συμβάν, ήταν ότι φοβόμουν μέσα στο ίδιο μου το σπίτι. Δεν γίνεται εν έτει 2022, πέρσι, να νιώθεις ότι απειλείται η ζωή σου, να νιώθεις τρομοκρατημένος. Δεν γίνεται να νιώθεις έτσι. Υποτίθεται ότι πάμε μπροστά», είπε αρχικά η Μαρία Καρλάκη.

Και συνέχισε, τονίζοντας: «Δεν έγινε κατά λάθος. Ήταν εμπρηστική επίθεση. Από ‘κει και πέρα… Έίναι θέμα ζήλειας, υπάρχουν πάρα πολλά θέματα, ο καθένας το κάνει για τον λόγο του. Ξέρει ποιος το έκανε, ξέρω ποιος το ‘κανε αλλά ο Θεός βλέπει και δεν ασχολούμαι κιόλας».

Η Μαρία Καρλάκη εξομολογήθηκε πως την περίοδο που ακολούθησε ένιωθε μεγάλο φόβο για το τι άλλο μπορεί να συμβεί:

«Απλά ο φόβος που ένιωσα μετά ήταν πραγματικά τρομακτικό. Είσαι μέσα στο σπίτι και λες: Κι αν μου ρίξει βόμβα στο σπίτι; Ήμουν στο σπίτι και μιλούσα με έναν φίλο μου στο κινητό. Ήταν δυο μέρες πριν τη γιορτή μου και θα έφευγα, γιατί είχαμε τα live. Και άκουσα το μπαμ».

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Λιανός: Φωτογραφίζει τα τέσσερα παιδιά του στις διακοπές – Η ομοιότητά τους

 Κωνσταντίνος Αργυρός: Η αντίδρασή του, όταν ρωτήθηκε για την Αλεξάνδρα Νίκα

 Δωροθέα Μερκούρη: Οι φωτογραφίες με τις κόρες της από τις διακοπές – «Οι άγγελοί μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα