Βρισηίδα Ανδριώτου -Σπύρος Μαρτίκας: Η αναφορά στον… γάμο τους και το ενδεχόμενο να παρουσιάσουν μαζί εκπομπή

Η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι yes» βρέθηκε στο αεροδρόμιο της Αθήνας και εκεί συνάντησε την Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Σπύρο Μαρτίκα, οι οποίοι μόλις είχαν επιστρέψει από τη Βαρκελώνη.

Μέσα σ’ όλα, οι δυο πρώην παίκτες του «Survivor» έκαναν μια σύντομη  αναφορά στον…γάμο τους, εξέφρασαν την άποψή τους για τις φήμες που θέλουν τον Γιώργο Λιανό να παρουσιάζει το «I’m a celebrity get me out of here», ενώ παράλληλα απάντησαν στο αν θα τους ενδιέφερε να παρουσιάσουν μαζί μια τηλεοπτική εκπομπή.

Όσα δήλωσε το ζευγάρι στην
κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι yes»

«Τον λατρεύουμε τον Γιώργο Λιανό, αν το κάνει εκείνος θα πάει καλά γιατί θα είναι ο Γιώργος. Θα τον θέλαμε κουμπάρο στο γάμο μας αλλά εντάξει… Κανέναν παίκτη του “Survivor” δε θα θέλαμε κουμπάρο γιατί θέλουμε τον κολλητό του Σπύρου, την κολλητή μου…» ανέφερε αρχικά το ζευγάρι.

Όσο για το ενδεχόμενο να παρουσιάσουν μια εκπομπή μαζί, η Βρισηίδα Ανδριώτου είπε χαρακτηριστικά πως «εγώ θέλω να ζήσω τη ζωή μου… Θέλω να ευχαριστηθώ τον Σπύρο. Έχουμε φύγει δυο χρόνια “Survivor”. Κάτσε να ζήσουμε τη ζωή μας, κάθε μέρα εκεί θα είμαστε;».

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Καρλάκη: «Ξέρω ποιος έκαψε το αυτοκίνητό μου κάτω από το σπίτι μου»

Ζήνα Κουτσελίνη: Ανακοίνωσε την αποχώρηση του Πέτρου Κουσουλού από τις «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Κλέλια Πανταζή: Ο γιος της έγινε ενός μηνός! Η τρυφερή φωτογραφία τους

Keywords
Τυχαία Θέματα