Coachella: Τα ωραιότερα hair looks

Το μουσικό φεστιβάλ Coachella πραγματοποιήθηκε το περασμένο weekend στο Palm Springs της California και celebrities, top models, influencers και vloggers πέρασαν από την ανοιχτή αρένα αλλά και από τη σκηνή. Άλλωστε μεταξύ άλλων τραγούδησαν η Ariana Grande και η Selena Gomez. Όλες

τους με hippie chic εμφάνιση όπως αρμόζει στην περίσταση.

Όπως καταλαβαίνετε δεν πρόκειται για ένα απλό festival όπου παρεμπιπτόντως βρίσκονται σ’ αυτό και κάποιες διασημότητες. Βρίσκονται εκεί με τους προσωπικούς τους make up artists και hairstylists αφού τα post που θα ανεβάσουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram αυξάνουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς με εξαψήφια νούμερα.

Παρόλα αυτά εμείς χαζεύουμε τα make up και hair looks που είναι πάντα εντυπωσιακά και γίνονται trend μέσα σε λίγη ώρα. Σ’ αυτό το post θα ασχοληθούμε με τα μαλλιά τους που ήταν τέλεια, ανεπιτήδευτα και υπέροχα.

Εμείς επιλέξαμε τα ωραιότερα, εσείς ξέρετε τι πρέπει να κάνετε:

Jasmine Tookes: Τα beachy waves ήταν ότι καταλληλότερο για το Coachella. Ανέμελο, ανάλαφρο και χωρίς υπερβολικό styling. Είναι ότι καλύτερο για τα καλοκαιρινά βράδια.

Emily Ratajkowski: Τα ίσια μαλλιά της είναι απλά, όπως ακριβώς αρμόζει όταν πηγαίνει κάθε γυναίκα σε συναυλία. Απέφυγε το υπερβολικό styling αποδεικνύοντας ότι γνωρίζει ποια είναι η σωστή εμφάνιση ανάλογα με την περίσταση.

Ariana Grande: Δεν θα μπορούσε να αποχωριστεί την εμβληματική, ψηλή αλογοουρά της την οποία στόλισε με ένα headband με πέτρες. Είναι star, βρέθηκε στη σκηνή, δεν γινόταν διαφορετικά.

Selena Gomez: Άφησε τα μακριά μαλλιά της ελεύθερα, δημιουργώντας ανέμελες fishtail braids. Το λατρέψαμε αυτό το look.

Jordyn Woods: Η διάσημη braider Tanasia McLean δημιούργησε τις πλεξούδες της Woods και η αλήθεια είναι πως έκανε υπέροχη δουλειά.

Olivia Culpo: Το πιθανότερο είναι να εμπνεύστηκε από την Grande αφού μάζεψε τα μαλλιά της ψηλά σε μια sleek και υπέροχη twisted αλογοουρά.

Kendall Jenner: Την αγαπάμε γιατί είναι γλυκιά και chic ακόμη και όταν βρίσκεται στο Coachella. Μάζεψε τα μαλλιά της σε μια απλή αλογοουρά με χωρίστρα στη μέση αποδεικνύοντας ότι ένα όμορφο πρόσωπο δεν χρειάζεται υπερβολές και εξτραβαγκάτζες.

Elsa Hosk: Ακολούθησε τη μεγαλύτερη τάση της σεζόν και στόλισε τα μαλλιά της με ένα μικρό και διακριτικό pin με πέτρα.

Διαβάστε ακόμη:

Μια σειρά περιποίησης που προστατεύει εσάς και τον πλανήτη

Όταν η ζωή σας δίνει λεμόνια φτιάξτε το ωραιότερο μανικιούρ της εβδομάδας!

Keywords
Τυχαία Θέματα