H Sofia Vergara φοράει τα παπούτσια των 70’s που έχουν γίνει η απόλυτη τάση της Άνοιξης

Υπάρχει ένα είδος παπουτσιού που επιστρέφει δυναμικά από τη δεκαετία του 70 και θα σας αρέσει πολύ. Πρόκειται για τα chunky sandals που είδαμε σε πολλά shows στις Εβδομάδες Μόδας (όπως Miu Miu και Saint Laurent).

Η Sofia Vergara τα υιοθέτησε πριν λίγες ημέρες αλλά στην πιο light εκδοχή τους επιλέγοντας λεπτό τακούνι και όχι χοντρό, όπως έχουμε συνηθίσει να τα βλέπουμε. Η όμορφη σταρ

έκανε μια ανοιξιάτικη εμφάνιση επιλέγοντας Dolce & Gabbana φλοράλ παλτό που συνδύασε με μπλε cropped τζιν, platform heels και μια υπέροχη μπεζ τσάντα του οίκου Chanel, η οποία κοστίζει πάνω από 7.000 δολάρια.

Τα παπούτσια της Vergara που θα φορεθούν ακόμα περισσότερο με χοντρό τακούνι είναι πολύ άνετα (και ας μην τους φαίνεται) και δίνουν στιλ σε κάθε σου εμφάνιση. Οι σχεδιαστές τς λάνσαραν κυρίως σε μεταλλιζέ αποχρώσεις που φοριούνται πιο εύκολα στις βραδινές μας εμφανίσεις και τα συνδύασαν με εντυπωσιακά φορέματα, κοστούμια και άλλα κομμάτια!

Η απόχρωση στο τζιν της Vergara είναι από αυτές που θα φορεθούν περισσότερο φέτος της άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι! Όσον αφορά το φλοράλ παλτό της ακολουθεί πιστά τις τάσεις της μόδας που θέλουν τα φλοράλ πανωφόρια να είναι must και αυτή τη σεζόν. Άλλωστε αν παρατηρήσεις καλά το look της ηθοποιού θα δεις ότι σε γενικές γραμμές είναι πολύ απλό, αλλά με το συγκεκριμένο statement παλτό γίνεται πολύ πιο ενδιαφέρον.

Αν δεν είσαι λάτρης των φλοράλ παλτό ή σου φαίνονται υπερβολικά μπορείς να επενδύσεις σε ένα φλοράλ bomber jacket ή ακόμα και σε ένα denim jacket με φλοράλ σχέδια που επίσης είναι δημοφιλή αυτή την άνοιξη!

Διαβάστε ακόμα:5 tips για να «χτίσεις» βήμα προς βήμα το πιο τέλειο outfit (VIDEO)

Η Aimee Song φοράει το ανοιξιάτικο φόρεμα που θα θέλεις να προσθέσεις στη ντουλάπα σου άμεσα!

Η Anna Wnitour το παραδέχεται: Η Μeghan Markle έχει επηρεάσει στιλιστικά ακόμα και την ίδια!

Keywords
Τυχαία Θέματα