Braid half updo: Θα το φτιάξετε μόνες σας σήμερα και θα νιώσετε πολύ υπερήφανες (video)!

Γνωρίζουμε πως περνάτε αρκετές ώρες μπροστά από τον υπολογιστή σας προσπαθώντας να μάθετε τον τρόπο να κάνετε contouring, να απλώσετε σωστά τη σκιά ή να πετύχετε το χτένισμα της αγαπημένης σας influencer. Δεν σας κρύβουμε πως κάποιες φορές κάνουμε ακριβώς το ίδιο.

Κυρίως όμως ξέρουμε πόσο πολύ αγαπάτε τις πλεξούδες. Όχι, τις απλές όμως. Θέλετε να είναι ιδιαίτερες και μένετε άφωνες με τις hairstylists ή you tubers που πλέκουν τα μαλλιά τους με κλειστά μάτια. Και κάπως έτσι μπήκατε στον πειρασμό να προσπαθήσετε. Αφού για εκείνες είναι τόσο εύκολο μπορείτε κι εσείς να τα καταφέρετε.

Αυτός

είναι ο λόγος που ψάχνουμε και βρίσκουμε τις αγαπημένες μας: Hairstylists και πλεξούδες.

Σήμερα σας προτείνουμε μια από τις ωραιότερες. Αρχικά θα δημιουργήσετε ένα half up και στη συνέχεια θα πλέξετε τα μαλλιά σας. Πρόκειται για ένα χτένισμα που μπορείτε να κάνετε στο νησί, αν είστε ακόμη σε διακοπές, στο γραφείο αλλά και στη βραδινή σας έξοδο.

Το καλό με τις πλεξούδες είναι ότι ταιριάζουν σε όλες τις ώρες της ημέρας και περιστάσεις αλλά και με όλα τα outfits. Δεν έχει σημασία αν φοράτε μαγιό και παρεό, το τζιν σας ή ένα αέρινο, floral φόρεμα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μελετήσετε με προσοχή το video που ακολουθεί.

Βασική προϋπόθεση για το συγκεκριμένο χτένισμα είναι τα μακριά μαλλιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Argentea Lo (@braids_for_my_hair) στις 4 Ιαν, 2019 στις 11:11 πμ PST

Διαβάστε ακόμη:

Copper: Ήρθε η στιγμή να το σκεφτείτε σοβαρά αφού είναι το μεγαλύτερο hair color trend του Φθινοπώρου

Τα jelly highlighters θα γίνουν η νέα σας εμμονή!

Keywords
Τυχαία Θέματα