Γενέθλια για τον Κρατερό Κατσούλη-Αποκάλυψε την ηλικία του!

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για τον Κρατερό Κατσούλη, καθώς έχει τα γενέθλια του! Ο παρουσιαστής δέχτηκε μια έκπληξη από τους φίλους και τους συνεργάτες του και  έκανε σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram

Δημοσίευσε ένα βίντεο από την έκπληξη που τον περίμενε και μέσω της λεζάντας μοιράστηκε τις σκέψεις του με τους διαδικτυακούς του φίλους και παράλληλα αποκάλυψε την ηλικία του.

Συγκεκριμένα, έγραψε: “21 Αυγούστου. Ημερομηνία γενεθλίων. Ημέρα ανασκόπησης και προσωπικού

απολογισμού. Άλλος ένας χρόνος προστέθηκε στους ήδη υπάρχοντες! Άλλος ένας χρόνος , γεμάτος. Με χαρές , με δυσκολίες, με εντάσεις , με πολλά γέλια , με σκέψεις , με αγωνίες, ηθικές ικανοποιήσεις , απώλειες καλωσορίσματα και πολλά ,πολλά, ακόμα…Με λιγότερα λόγια, ένας χρόνος βιωμένος, όλος. Όσο περισσότερο μπορούσα, στην κάθε του στιγμή. Με όλες μου τις αισθήσεις! Ψυχείται και σώματι. Ευγνώμων για όλες. Στα δώρα τους , από όλες. Παραμένω επίμονα ,αισιόδοξος ,θετικός , φύσει-θέσει ,την κάθε μέρα που ξεκινάει, πιστεύοντας στις ίδιες αρχές και αξίες που έχω από παιδί, από την οικογένεια μου. Ευγνώμων και για αυτές. Κρατώντας τον ενθουσιασμό των πρώτων παιδικών χρόνων μου, σε συνδυασμό με κάποια ίσως εμπειρία πια και γνώση των τωρινών μου χρόνων. Μεγαλύτερο δώρο όλων, ζωής  και κάθε μέρας, η ύπαρξη των κόσμων μου , της Αέλιας και του Αρίωνα. Έννοια μου, αγάπη φροντίδα , και ολοκληρωτική μου σκέψη , η υγιής εξέλιξη και ανάπτυξη τους. Η ευχή μου σβήνοντας τα κεριά των 48 χρόνων μου, (στη πραγματικότητα 25 ) η συνεχής δίκη τους ευτυχία. Σε όλες τις ευχές σας , ανταποδίδω από καρδιάς για ό,τι καλύτερο στον καθένα! Αγάπη φως και ευλογία”!

Δείτε τη δημοσίευση του:

View this post on Instagram

A post shared by @krateroskatsoulis on Aug 21, 2019 at 4:46am PDT

Διαβάστε ακόμη:

Δύσκολες ώρες για τη Νεσχάν Μουλαζίμ λίγο πριν το γάμο της στην Κρήτη 

Ζευγάρι της showbiz χώρισε μετά από 22 χρόνια γάμου! 

Ζέτα Δούκα: Το χειρουργείο και η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram 

Keywords
Τυχαία Θέματα