Ζέτα Δούκα: Το χειρουργείο και η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram

Η Ζέτα Δούκα είναι ιδιαίτερα δραστήρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και σχεδόν καθημερινά δημοσιεύει διάφορα στιγμιότυπα.

Μέσω της τελευταίας της ανάρτησης η ηθοποιός έστειλε ένα δυνατό μήνυμα αγάπης και συγκίνησε τους διαδικτυακούς φίλους. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια κοινή της φωτογραφία με τη θεία της, η οποία βρίσκεται στο νοσοκομείο, καθώς υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Η Ζέτα Δούκα που έσπευσε να βρεθεί στο πλευρό της, πόζαρε μαζί της

και δημοσίευσε την εικόνα στο προφίλ της, γράφοντας: «Πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε τους μεγάλους ανθρώπους της ζωής μας! Να είμαστε μαζί τους στα εύκολα και δύσκολα, τα καλά και τα κακά. Να τους παροτρύνουμε να φροντίζουν τον εαυτό τους και να προλαμβάνουν τα χειρότερα. Να τους φερόμαστε όπως θα θέλουμε κι εμάς να μας φερθούν όταν μεγαλώσουμε, όταν θα χρειαζόμαστε την βοήθεια των νεαρότερων. Η αγαπημένη μου θεία Τερέζα, υπεβλήθη χθες σε μια χειρουργική επέμβαση και χάρη στην φροντίδα και την αγάπη όλων μας, οικογένειας, φίλων και ιατρικού προσωπικού, είναι καλά και χαρούμενη. Ευχαριστώ πολύ το νοσοκομείο, τον χειρουργό Γιώργο Μητρόπαππα , το νοσηλευτικό προσωπικό και τον Παύλο Ταμβάκη για την πολύτιμη βοήθεια του»!

Δείτε τη δημοσίευση της και το μήνυμα που έστειλε:

View this post on Instagram

Πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε τους μεγάλους ανθρώπους της ζωής μας! Να είμαστε μαζί τους στα εύκολα και δύσκολα, τα καλά και τα κακά. Να τους παροτρύνουμε να φροντίζουν τον εαυτό τους και να προλαμβάνουν τα χειρότερα. Να τους φερόμαστε οπως θα θέλουμε κι εμάς να μας φερθούν όταν μεγαλώσουμε, όταν θα χρειαζόμαστε την βοήθεια των νεαρότερων. Η αγαπημένη μου θεία Τερέζα, υπεβλήθη χθες σε μια χειρουργική επέμβαση και χάρη στην φροντίδα και την αγάπη όλων μας, οικογένειας, φίλων και ιατρικού προσωπικού, ειναι καλά και χαρούμενη. Ευχαριστώ πολύ το νοσοκομείο Mediterraneo, τον χειρουργό Γιώργο Μητρόπαππα , το νοσηλευτικό προσωπικό και τον Παύλο Ταμβάκη για την πολύτιμη βοήθεια του! #love #care #bethere #family #positivethinking #prevention

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka) on Aug 21, 2019 at 2:40am PDT

Διαβάστε ακόμη:

Συγκινεί η Σοφία Αρβανίτη με το νέο μήνυμα για τον θάνατο του αδερφού της 

Η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της 

Ο Γιώργος Αλκαίος μετά τη Eurovision στεναχωρήθηκε για…” 

Keywords
Τυχαία Θέματα