Aυτή είναι η νέα τάση στα τζιν που θα γίνει το απόλυτο trend!

Υπάρχει ένα γνωστό brand που κάθε χρόνο λανσάρει κάποιες τάσεις που γίνονται αμέσως ανάρπαστες. Το Ganni είναι ένα brand από την Κοπεγχάγη και αυτή τη φορά λάνσαρε μια σειρά από extra φαρδιά τζιν που έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται viral. Άλλωστε το στιλ των γυναικών στην πόλη της Κοπεγχάγης είναι πάντα πολύ ιδιαίτερο και προκαλεί το ενδιαφέρον μας συχνά.

Τα συγκεκριμένα τζιν δεν είναι απλά φαρδιά αλλά είναι εξαιρετικά

φαρδιά και κυκλοφορούν σε διάφορες αποχρώσεις. Φέτος οι oversize γραμμές σε όλα τα ρούχα είναι must και θεωρούνται από τα top trends της σεζόν.

#Κλασικό ανοιχτόχρωμο τζιν!
Μπορείς να το συνδυάσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και να το φορέσεις χειμώνα-καλοκαίρι! To ανοιχτόχρωμο φαρδύ τζιν είναι μόδα και στην Κοπεγχάγη αλλά και σε άλλες ευρωπαικές πόλεις φοριέται πολύ.

#Δυναμική απόχρωση
Επέλεξε μια δυναμική έντονη απόχρωση ακόμα και μέσα στο καταχείμωνο. Το κίτρινο και το φούξια είναι αποχρώσεις που είναι must και θα φορεθούν πολύ. Συνδύασε το τζιν σου με μάλλινο πουλοβεράκι ή ένα πουκάμισο και είσαι έτοιμη!

#Σκουρόχρωμο μπλε
Αυτή η απόχρωση μπλε ήταν στη μόδα τη δεκαετία του 90 και φέτος επιστρέφει δυναμικά! Μάλιστα στην Κοπεγχάγη επιλέγουν τζιν με εξωτερικές ραφές όπως ακριβώς φοριόταν αυτό το τζιν και παλαιότερα.

#Extra extra wide!
Όσο πιο φαρδύ είναι το τζιν σου τόσο πιο in fashion θα είσαι για τον φετινό χειμώνα! Οι loose και oversized γραμμές είναι must και αξίζει να τις συμπεριλάβεις στη χειμερινή σου γκαρνταρόμπα. Και φέτος μην φοβηθείς να συνδυάσεις φαρδύ τζιν με φαρδύ πουλόβερ ή μπλούζα. Τόλμησέ το, ειδικά εκείνες τις μέρες που θες κάτι άνετο και χαλαρό που θα σου δώσει ταυτόχρονα και στιλ!

Extra tip!
Μπορείς να επιλέξεις ένα crop wide denim που τελειώνει λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο. Συνδύασέ το με πουκάμισο και sneakers όπως έκανε η fashionista στην παρακάτω φωτογραφία, ή τόλμησε ένα φαρδύ πουλοβεράκι και sock boots! Το αποτέλεσμα θα σου αρέσει πολύ, πίστεψέ μας!!!

Διαβάστε ακόμα: Μια Παριζιάνα στην Αθήνα: 14 ιδέες που μπορείς να κλέψεις από το στιλ των Παριζιάνων

Keywords
Τυχαία Θέματα