Η πραγματική σύζυγος του «Μηνά» από τη «Μουρμούρα» αποκαλύπτει: «Ο Αντώνης ώρες ώρες είναι ίδιος ο Μηνάς…»

Ο αγαπημένος ηθοποιός Αντώνης Αντωνίου υποδύεται τον «Μηνά», στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Alpha «Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα». Μάλιστα, σε ένα από τα πρόσφατα επεισόδιο η γυναίκα του ηθοποιού Νατάσα Ασίκη, εισέβαλε στην σειρά και υποδύθηκε την πρώην του.
«Βλέπω τη “Μουρμούρα” φανατικά. Όλα τα ζευγάρια είναι αγαπημένα μου, αλλά ο Μηνάς και η Βούλα μου ταιριάζουν πιο πολύ λόγω ηλικίας, οπότε είμαι πιο κοντά τους. Μου αρέσουν όμως όλα τα ζευγάρια, γιατί ηλικιακά είναι η εξέλιξη του Μηνά και της Βούλας. Όλα τα ζευγάρια

που έχουν μπει στη σειρά ταιριάζουν, αλλιώς δεν θα πήγαινε η συγκεκριμένη παραγωγή και τόσα χρόνια. Όποιος μπαίνει στη σειρά είναι ένας και ένας… Είναι ιδανικός και αφήνει το λιθαράκι του. Γι’ αυτό η σειρά προχωράει με μεγάλη τηλεθέαση», δήλωσε στην Espresso η ηθοποιός.

Ενώ, όσο αφορά το πώς είναι ο Αντώνης Αντωνίου όταν δεν υποδύεται τον «Μηνά» ανέφερε: «Υπάρχουν στιγμές που γκρινιάζει, αλλά τις περισσότερες είναι γλυκός και τρυφερός. Νομίζω ότι ώρες ώρες είναι ίδιος ο Μηνάς… Δεν του μοιάζει, νομίζω ότι είναι ίδιος!».

Μάλιστα, η κα Ασίκη, μίλησε για το μικρό θέατρο που διατηρεί με τον σύζυγό της, στην πλατεία Κολιάτσου, και ονομάζεται Θεατρική Σκηνή: «Θα ξεκινήσουμε μέσα Νοεμβρίου και θα πάμε για έκτη χρονιά το έργο του Διονύση Χαριτόπουλου “Αυγά μαύρα”. Το έργο θα ανεβαίνει δύο φορές την εβδομάδα, Τετάρτη και Πέμπτη, και παίζουμε εγώ και ο Αντώνης. Τις υπόλοιπες μέρες θα ανεβάσουμε το “Ο θάνατος και η κόρη” του Αριελ Ντόρφμαν, στο οποίο εκτός από εμάς παίζει και ο Δημήτρης Κανέλλος. Το έργο είχε γίνει και ταινία και είχε σκίσει».

Δείτε ακόμη: H Σιντορέλα Τόλη ρίχνει τα βέλη της στα κορίτσια του GNTM: «Απογοητεύτηκα λίγο με αυτό που είδα στην οθόνη»

Keywords
Τυχαία Θέματα