Η Μαίρη Συνατσάκη «πείραξε» το πρόσωπό της και δεν το κατάλαβε κανείς! Δείτε τι έκανε!

Πρόκειται για μια ταλαντούχα γυναίκα, η οποία στην καθημερινότητα της καταπιάνεται με πολλά και διαφορετικά πράγματα. Ο λόγος για την Μαίρη Συνατσάκη, η οποία εκτός από την τηλεπαρουσίαση, τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το κανάλι της στο YouTube, με την υποκριτική, αλλά και με την επιχείρηση που δημιούργησε με καλλυντικά.

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα γίνεται πολύς λόγος και για την προσωπική

της ζωή, αφού μετά τον χωρισμό της με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη φαίνεται πως βρήκε ξανά τον έρωτα. Συγκεκριμένα, ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά δεν είναι άλλος από τον ηθοποιό Αιμιλιανό Σταματάκη.

Αυτή δεν είναι η μοναδική αλλαγή στη ζωή της παρουσιάστριας, αφού πρόσφατα μετακόμισε στο νέο της σπίτι, κάτι που αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Sinatsaki (@mairiboo) στις 17 Οκτ, 2018 στις 11:48 πμ PDT

Παρά τις πολλαπλές απαιτήσεις που έχει το καθημερινό της πρόγραμμα, η ίδια φροντίζει να έχει μια ισορροπημένη διατροφή και να γυμνάζεται διατηρώντας έτσι τη σιλουέτα της. Η ίδια αγαπά τον εαυτό της και τον φροντίζει, αφού όπως σε κάθε γυναίκα, έτσι και στην Μαίρη αρέσει να δείχνει όμορφη.

Μάλιστα, πρόσφατα, έκανε μια αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση που σχεδόν κανείς δεν κατάλαβε. Συγκεκριμένα, έκανε τατουάζ τα φρύδια της. Μια τάση που όλο και περισσότερες γυναίκες ακολουθούν, αφού προσφέρει καλοσχηματισμένα φρύδια για πολύ καιρό.

Το γεγονός πρόδωσε η ανάρτηση της σελίδας του Σπύρου Αγγελόπουλου, ο οποίος ανέλαβε το τατουάζ.

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία:

Δείτε ακόμη: Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Η αποκάλυψη που έκανε για τον ρόλο του Φατσέα στο “Καφέ της Χαράς”!

Keywords
Τυχαία Θέματα