Anne Heche: Πέθανε η ηθοποιός μετά το σοβαρό ατύχημα

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή το βράδυ της Παρασκευής 12/8, καθώς η Anne Heche άφησε την τελευταία πνοή της. Η διάσημη ηθοποιός είχε ένα ατύχημα πριν από μία εβδομάδα, μετά από το οποίο βρέθηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

Η Anne Heche είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ ενώ μετά από εξετάσεις που υποβλήθηκε ανιχνεύτηκαν στον οργανισμό της ναρκωτικές ουσίες, όπως μεταδίδουν τα ξένα μέσα.

Η οικογένεια της ηθοποιού εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατό της που ανέφερε: «Η Anne είχε τεράστια καρδιά και άγγιζε όποιον συναντούσε

με τη γενναιοδωρία της. Εκτός από το τεράστιο ταλέντο της θεωρούσε σκοπό της ζωής της να μοιράζει καλοσύνη και χαρά, ειδικά στην κατεύθυνση της αποδοχής αυτού που αγαπάς. Θα μείνει αξέχαστη για την θαρραλέα ειλικρίνειά της και θα μας λείψει για το φως της».

Να θυμίσουμε πως το ατύχημα συνέβη, όταν η Anne Heche οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ στους δρόμους του Los Angeles, και έπεσε με ταχύτητα στο γκαράζ μιας διώροφης κατοικίας, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει έκρηξη και το αυτοκίνητό της να τυλιχτεί στις φλόγες.

Διαβάστε ακόμα:

 Σπύρος Πούλης: «Χρεοκόπησε παραγωγή και μείναμε απλήρωτοι»

 Γιώργος Δασκαλάκης: Η πρώτη φωτογραφία από το νοσοκομείο μετά το χειρουργείο

 Ελένη Μενεγάκη: Το γεγονός που την ενθουσίασε στις διακοπές της – «Πόσο χαρούμενη νιώθω σήμερα που…»

Keywords
Τυχαία Θέματα