Μπέττυ Μαγγίρα: Ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν – Η φωτογραφία από τα γυρίσματα του trailer

Τι κι αν βρισκόμαστε μία ανάσα πριν από τον 15 Αύγουστο, η Μπέττυ Μαγγίρα έχει επιστρέψει στην Αθήνα από τις διακοπές της και ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα σεζόν. Τις τελευταίες ημέρες η παρουσιάστρια επισκέφτηκε το κανάλι μαζί με τους συνεργάτες της, προκειμένου να κάνουν τις πρώτες συσκέψεις αλλά και να γυρίσουν το trailer της εκπομπής.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 12/8, λοιπόν, η Μπέττυ Μαγγίρα

μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μια φωτογραφία από τα παρασκήνια του γυρίσματος για το trailer. Η ίδια ποζάρει με total black look, εμφανώς μαυρισμένη και ανανεωμένη από τις διακοπές που έκανε με την οικογένειά της τον Ιούλιο.

«Το trailer έρχεται. Είστε έτοιμοι;», σημείωσε η Μπέττυ Μαγγίρα στη φωτογραφία που δημοσίευσε.

Να σημειωθεί πως η ομάδα της εκπομπής μπροστά από τις κάμερες θα παραμείνει η ίδια, με τον Δημήτρη Μακαλιά, την Αθηνά Αφαλίδου, τη Μαρία Αντωνά και τον Δημήτρη Σαράντο να καλημερίζουν τους τηλεθεατές του Open. Βέβαια, θα υπάρξει και μια νέα προσθήκη και αυτή δεν θα είναι άλλη από τον Παναγιώτη Χατζηδάκη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BETTY_ΜΑGGIRA (@betty_maggira)

«Σαν χτες μου φαίνεται… Αλλά κοντοζυγώνει η ώρα που θα ανταμώσουμε ξανά ε!!!», σημείωσε στο ποστ της η Μπέττυ Μαγγίρα. Η ίδια ανυπομονεί να επιστρέψει στο πρωινό ραντεβού της με τους τηλεθεατές.

Διαβάστε ακόμα:

 Ζενεβιέβ Μαζαρί: Δείτε τη να ποζάρει αγκαλιά με τον σύζυγό της στις καλοκαιρινές τους διακοπές

 Θεσσαλονίκη: Η 25χρονη Γεωργία 6 μήνες μετά το κλείσιμο της υπόθεσης -«Έπρεπε να έχω κάμερα στο δωμάτιο;»

 Δεκαπενταύγουστος: Κορυφώνεται η έξοδος των Αθηναίων -Πάνω από 32.000 αυτοκίνητα πέρασαν σήμερα από τις εθνικές

Keywords
Τυχαία Θέματα