Ελένη Μενεγάκη: Το γεγονός που την ενθουσίασε στις διακοπές της – «Πόσο χαρούμενη νιώθω σήμερα που…»

Η Ελένη Μενεγάκη αυτή την περίοδο χαίρεται τις καλοκαιρινές διακοπές της, εξερευνώντας τα νησιά του Ιονίου και κολυμπώντας στα γαλαζοπράσινα νερά τους.

Η γνωστή παρουσιάστρια επισκέπτεται κάθε χρόνο τα Επτάνησα, όπως αποκάλυψε σε μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις της, και απολαμβάνει αυτή την ξεχωριστή ομορφιά των καταπράσινων τοπίων – που δεν έχει καμία σχέση με το αγαπημένο της νησί, την Άνδρο.

Το tour στο Ιόνιο έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετές ημέρες,

με την Ελένη Μενεγάκη να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από τις διαδρομές τους με το σκάφος. Αυτή τη φορά, βέβαια, η παρουσιάστρια έκανε μια διαφορετική ανάρτηση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Κάθε καλοκαίρι η Ελένη Μενεγάκη εκμεταλλεύεται τον ελεύθερο χρόνο της για διάβασμα. Αφού, λοιπόν, τα βιβλία που είχε πάρει μαζί της διαβάστηκαν, η παρουσιάστρια προμηθεύτηκε νέα βιβλία προκειμένου να «χαθεί» στις σελίδες τους τις υπόλοιπες ημέρες των διακοπών της.

«Ποσό χαρούμενη σήμερα που έλαβα τα βιβλία μου για το υπόλοιπο των διακοπών μας!», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη στη δημοσίευσή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Θεσσαλονίκη: Η 25χρονη Γεωργία 6 μήνες μετά το κλείσιμο της υπόθεσης -«Έπρεπε να έχω κάμερα στο δωμάτιο;»

 Βασίλειος Κωστέτσος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την επίθεση που δέχτηκε στο κέντρο της Αθήνας

Μαντώ Γαστεράτου: Εξιτήριο από το μαιευτήριο μαζί με την νεογέννητη κόρη της -Ο λόγος που νιώθει άγχος

Keywords
Τυχαία Θέματα