Alec Baldwin: Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει – «Το όπλο δεν ήταν άδειο, βρέθηκε κανονική σφαίρα στο σώμα της κοπέλας»

Μία είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες έχει ταράξει ολόκληρο τον πλανήτη, καθώς ο Alec Baldwin σκότωσε κατά λάθος τη διευθύντρια φωτογραφίας, Halyna Hutchins, στα γυρίσματα της ταινίας «Rust». Μουδιασμένοι όλοι παρακολουθούν τις εξελίξεις σχετικά με το τραγικό συμβάν, που έμελλε να κοστίσει τη ζωή ενός ανθρώπου.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, το όπλο που κρατούσε ο Alec Baldwin εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να σκοτώσει την διευθύντρια φωτογραφίας και να τραυματίσει σοβαρά έναν από τους σκηνοθέτες. Η ηθοποιός

του Hollywood, Ανθούλα Κατσιματίδη, μίλησε στην εκπομπή «Live news» για το θλιβερό περιστατικό, τονίζοντας πως μέσα στο σώμα της γυναίκας βρέθηκε κανονική σφαίρα.

«Έχουμε ταραχτεί όλοι και στεναχωριόμαστε για τα άτομα που χτυπήθηκαν αλλά και για τον ίδιο τον Baldwin παρόλο που είναι περίεργος και παράξενος. Σίγουρα δεν το ήθελε. Όποιος ήταν υπεύθυνος για το όπλο δεν το έλεγξε πριν το δώσει στον ηθοποιό. Και η ρέπλικα είναι κανονικό όπλο, αν μπει κανονική σφαίρα θα γίνει ζημιά.

Και ψεύτικη σφαίρα να βάλουν εξαρτάται από πόσο κοντά είναι στον άνθρωπο το όπλο. Το θέμα είναι ότι πρέπει να είναι άδειο. Αυτό δεν ήταν άδειο. Βρήκαν κανονική σφαίρα στο σώμα της κοπέλας. Ειδικά με τα όπλα έχει συγκεκριμένα άτομα που τα προσέχουν και είναι ειδικοί.

Τα props κάθε ηθοποιού έστω και μια τσάντα υπάρχουν κάποιοι συγκεκριμένοι άνθρωποι που τα προσέχουν που είναι experts στα όπλα, δεν είναι όποιος να ‘ναι. Όταν ήταν να κρατήσω ένα όπλο πήρε μία ώρα να μου δείξουν πώς να το κρατήσω. Και δεν μου το αφήνανε, τελείωνε η σκηνή και μου το παίρνανε. Βέβαια άλλο εγώ, άλλο ο Baldwin. Δεν κάνεις τέτοια λάθη και μετά από αυτό όλα θα αλλάξουν εδώ», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Ανθούλα Κατσιματίδη.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Διάσημα ζευγάρια που χώρισαν, όμως κράτησαν φιλικές σχέσεις!

Μελίνα Μακρή: Παντρεύτηκε ο αδερφός της και μουσικός παραγωγός Mark Angelo!

Μίκης Θεοδωράκης: Όσα δήλωσε ο δικηγόρος του Νίκου Κουρή μετά το άνοιγμα της διαθήκης

Keywords
Τυχαία Θέματα