Μίκης Θεοδωράκης: Όσα δήλωσε ο δικηγόρος του Νίκου Κουρή μετά το άνοιγμα της διαθήκης

Η διαθήκη του Μίκη Θεοδωράκη άνοιξε και το μεσημέρι της Παρασκευής ο δικηγόρος του Νίκου Κουρή μίλησε στην εκπομπή «T-live», αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πως μέσα στη διαθήκη του ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης θεωρεί τον Νίκο Κουρή γιο του.

«Ασφαλώς και δεν είναι αυτή η ερμηνεία της διαθήκης που υποστηρίζει η άλλη πλευρά… Η διαθήκη που αφορά στον εντολέα μου έχει δυο ενότητες. Η μια ενότητα αφορά στο έργο του στο ραδιόφωνο, η άλλη ενότητα αφορά στο όνομα. Σχετικά με το έργο του δεν υπάρχει κάποια αμφισβήτηση, είναι πολύ συγκεκριμένα όσα λέει.

Σχετικά

με το όνομα τον αναφέρει ρητά ως Νίκο Κουρή, μια φορά λέει «Νίκο Θεοδωράκη όπως υπογράφει» πλην όμως στη συνέχεια – επειδή αναφέρεται πάρα πολλές φορές στο όνομα Νίκος Κουρής – λέει «Νίκος Κουρής (Θεοδωράκης)». Για μας αυτό σημαίνει ότι τον αναγνωρίζει έστω και έμμεσα ως Νίκο Θεοδωράκη, ως γιο του.

Αυτή είναι η εκτίμησή μας. Αν δείτε το περιεχόμενο της συγκεκριμένης διαθήκης θα δείτε να αναφέρει πάρα πολλά ονόματα ως συνεργάτες και φίλους του. Τον Νίκο δεν τον έχει μέσα στους συνεργάτες και τους φίλους του. Τον έχει ως Νίκο Κουρή – Θεοδωράκη.

Για εμάς αυτό είναι έμμεση αναγνώριση αυτού που ισχυριζόμαστε. Θεωρούμε πως αν ήθελε να πει κάτι άλλο, ότι δεν είναι γιος του θα το έλεγε, θα τον ανέφερε ως φίλο ή συνεργάτη του…. Έχει γίνει πρόταση στην κυρία Μαργαρίτα για να γίνει τεστ DNA», ανέφερε ο δικηγόρος του Νίκου Κουρή.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Μιχάλης Κεφαλογιάννης: «Πάντα υπάρχει ο φόβος του θανάτου – Τον αισθάνθηκα όταν περάσα κορονοϊό και με σημάδεψε»

«Ούτε στον δικό μου γάμο ήταν ο Άκης Πετρετζίκης, γιατί να είμαι εγώ στον δικό του;»

Η Κατερίνα Ζαρίφη βγήκε από το καμαρίνι της Μενεγάκη σαν σίφουνας με αέρα από τα παλιά!

Keywords
Τυχαία Θέματα