Πηνελόπη Πιτσούλη κατά Πέτρου Φιλιππίδη: «Έχει τελειώσει από το θέατρο, κανείς δεν θα δουλέψει μαζί του»

Η Πηνελόπη Πιτσούλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Το Πρω1νό και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας το προηγούμενο διάστημα στον χώρο του θεάτρου αλλά και τον Πέτρο Φιλιππίδη. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι έπεσε από τα σύννεφα, όταν έμαθε όλα όσα ειπώθηκαν για τον Πέτρο Φιλιππίδη, καθώς της είχε δώσει την εντύπωση ενός διαφορετικού ανθρώπου.

Αρχικά, λοιπόν, η Πηνελόπη Πιτσούλη δήλωσε: «Ήταν κεραυνός εν αιθρία. Δεν τον ήξερα

τον Πέτρο Φιλιππίδη, συναντιόμασταν έξω σε πρεμιέρες και όταν έμαθα ότι θα είμαστε στην ίδια δουλειά, χάρηκα πολύ. Ήταν ένας ευγενικός άνθρωπος, δοτικός, στην ώρα του. Κάποιοι μου είχαν πει πριν συνεργαστώ μαζί του ότι είναι “κέρατο βερνικωμένο” και εγώ έλεγα ότι αν δεν δίνεις δικαιώματα δε σε πειράζει κανένας. Εγώ είδα το αντίθετο, έναν άνθρωπο ευγενικό, δοτικό, να αγαπάει όλον τον κόσμο. Μου είχαν πει ότι ήταν ένα ιδιότροπο πλάσμα και κακό, δεν το είδα όμως εγώ αυτό».

Στη συνέχεια, η ηθοποιός πρόσθεσε ότι δεν δικαιολογεί κανέναν, καθώς όσα ακούστηκαν είναι τερατώδη: «Όταν βγήκαν όλα αυτά στον αέρα, είπα “Ο Χριστός και η Παναγία”. Δεν δικαιολογώ κανέναν. Άμα έχει ιδιοτροπίες, να το βγάζει πάνω του, όχι στους άλλους. Δεν το δέχομαι. Δεν ξέρω τι κενά αέρος είχε στην ψυχή και το μυαλό του. Είναι τερατούργημα… Είναι τερατώδη αυτά που άκουσα, δεν το χωρά ο νους ανθρώπου. Για να το λένε κάποιοι άνθρωποι, πρέπει και να έγιναν. Δε βγαίνεις ένα πρωί και λες ότι με πείραξε ο τάδε. Για να το θυμάται μέχρι σήμερα η κάθε γυναίκα, στιγματίστηκε η ψυχή, το μυαλό και το είναι τους. Το «αδυναμία» που ειπώθηκε με ενόχλησε».

Στην ερώτηση αν ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει τελειώσει από το θέατρο, η Πηνελόπη Πιτσούλη είπε: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει τελειώσει από το θέατρο. Δεν νομίζω ούτε να δουλέψει κανείς μαζί του, ούτε να βρει θέατρο να παίξει».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Τάκης Παπαματθαίου: «Έχω και εγώ την απορία γιατί βγήκαν τώρα οι καταγγελίες προς τα έξω»

Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: Το φιλί στο στόμα στη θεατρική τους πρεμιέρα

Alec Baldwin: Ανατριχιάζει tweet του από το 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα