Τάκης Παπαματθαίου: «Έχω και εγώ την απορία γιατί βγήκαν τώρα οι καταγγελίες προς τα έξω»

Ο Τάκης Παπαματθαίου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» και μίλησε στην Κατερίνα Νινιού για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου αλλά και για τον γιο του, Ιάσονα.

Αρχικά, ο ταλαντούχος ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στην παράσταση «Παγίδα», αναφέρθηκε στην πνευμονία που πέρασε μέσα στο καλοκαίρι: «Πέρασα μια πνευμονία αλλά τα πράγματα δεν είναι όπως τα έγραψαν, δηλαδή δεν κάθισα μέσα στο νοσοκομείο. Είμαι εντάξει, τώρα μου πέρασε.

Το δύσκολο ήταν που με έπιασε υψηλός πυρετός ενώ παίζαμε στη Χαλκιδική και χρειάστηκε να παίξω άλλη μια φορά με 39 πυρετό. Είμαστε μια ιδιαίτερη ράτσα εργαζομένων. Μου έχει τύχει και κολικός νεφρού και πολλά τέτοια».

Στην ερώτηση αν προτιμά το θέατρο ή την τηλεόραση, ο Τάκης Παπαματθαίου ξεκαθαρίζει: «Προτιμώ το θέατρο από την τηλεόραση γιατί είναι άμεση η επαφή μας με τον συνάνθρωπό μας. Αυτό είναι το μεγαλείο του θεάτρου».

Μιλώντας για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, ο ηθοποιός είπε: «Όπως σε όλα τα επαγγέλματα, υπάρχουν και στο θέατρο τα ίδια. Απλώς σε εμάς βγαίνει πιο εύκολα προς τα έξω. Δεν ξέρω γιατί βγήκαν τώρα. Έχω και εγώ την απορία γιατί τώρα βγήκαν προς τα έξω. Είναι τα κοινωνικά φαινόμενα που ωριμάζουν, έρχονται οι συνθήκες, δεν ξέρω».

Όσον αφορά στην καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση που έκανε Φιλίτσα Καλογεράκου, καθώς οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι, ο Τάκης Παπαματθαίου δήλωσε: «Δεν ξέρω για την καταγγελία που έκανε η Φιλίτσα Καλογεράκου. Φαντάζομαι πως αυτό είναι μεταγενέστερο. Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα έκανα εάν το γνώριζα. Εδώ θα έπρεπε να υπάρχει ο αυτοέλεγχος».

Από τη συζήτηση δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η αναφορά στον γιο του, Ιάσονα και την ενασχόλησή του με την υποκριτική: «Ίσως το περίμενα αλλά τον ρώτησα αν είναι σίγουρος. Ποτέ δεν τον έστειλα κάπου με το όνομά μου. Δεν ήθελε να συνδέεται μαζί μου».

Δείτε στο βίντεο όσα δήλωσε ο Τάκης Παπαματθαίου:

Διαβάστε ακόμα:

Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: Το φιλί στο στόμα στη θεατρική τους πρεμιέρα

Alec Baldwin: Ανατριχιάζει tweet του από το 2017

Βίκυ Καγιά: Η απάντησή της για τα πεσμένα νούμερα τηλεθέασης του GNTM μετά την αποχώρησή της

Keywords
Τυχαία Θέματα