H Charlize Theron φοράει το παντελόνι που θέλουμε να αποκτήσουμε αυτές τις γιορτές!

Η Charlize Theron μας εντυπωσιάζει σε κάθε της εμφάνιση. Το νέο της look στα μαλλιά της πηγαίνει πολύ και πάντα ντύνεται πολύ κομψά, κάνοντάς μας να «ζηλεύουμε» το κάθε της outfit. Aυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε στον δρόμο καθώς η γνωστή ηθοποιός πήγαινε στην εκπομπή The View για να μιλήσει για τη νέα της ταινία, The Bombshell.

The Look

H ηθοποιός φόρεσε καρό παντελόνι σε πράσινο-κόκκινο

χρώμα και το συνδύασε τέλεια με ένα μαύρο πουλόβερ, μαύρα μποτάκια και εντυπωσιακά κολιέ από το brand Foundrae. H όμορφη star ολοκλήρωσε το look της με μαύρα γυαλιά ηλίου και διακριτικά σκουλαρίκια.

Το καρό είναι ένα print που αγαπάμε πολύ αυτή τη σεζόν και θα φορεθεί όλο τον χειμώνα! Το καρό σχέδιο που επίλεξε η Charlize Theron είναι ένα από τα πιο ωραία για τη γιορτινή περίοδο που διανύουμε και σου το προτείνουμε ανυπιφύλακτα. Μπορείς να το συνδυάσεις, τώρα στις γιορτές, με κόκκινη μπλούζα για ακόμα πιο εορταστικό look, και μπορείς να το φορέσεις όλο τον χειμώνα με μαύρα ή λευκά πουλόβερ, όπως το φόρεσε και η ηθοποιός.

Όσον αφορά το ύψος του παντελονιού, η Charlize Theron κάνει την πιο σωστή επιλογή, φορώντας ένα παντελόνι που τελειώνει λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο. Μεα υτόν τον τρόπο μπορείς να αναδείξεις καλύτερα τα μποτάκια σου και το όλο look φαίνεται πιο στιλάτο.

Διαβάστε ακόμα: Η στιλίστρια των αδερφών Gigi και Bella Hadid ορκίζεται να φοράει μόνο ΑΥΤΟ το τζιν!- Ποιο είναι το τζιν που θα φορέσουμε πολύ όλο τον χειμώνα;

Η Gwen Stefani στον τελικό του “The Voice” με ρούχο Vassilis Zoulias που είχε φορέσει και η Φαίη μας!- Δες πώς είχε συνδυάσει το ίδιο φόρεμα η Φαίη μας

Δες τα πιο εντυπωσιακά looks που φοράνε οι πιο hot influencers στις γιορτές- Τα outfits που θα λατρέψεις και θα θέλεις να υιοθετήσεις κι εσύ!

Keywords
Τυχαία Θέματα