Julianne Hough: Το νέο 90’s κούρεμα της αποδεικνύει πως η μεγαλύτερη τάση της χρονιάς θα συνεχιστεί και την επόμενη

Μέσα στη χρονιά που φεύγει δεν τις προλαβαίναμε τις celebrities όσο αφορά τα κουρέματα. Η μία μετά την άλλη αποκτούσαν ένα τέλειο, ομολογουμένως, look. Οι περισσότερες ακολούθησαν τη μεγαλύτερη τάση των τελευταίων δεκαετιών που είναι το  bob. Το είδαμε σε όλες τις εκδοχές του. Πολύ κοντό, μεσαίο αλλά και μακρύ. Ολόισιο, με κυματισμούς, ασύμμετρο, με αφέλειες αλλά και με curtain bangs ή χωρίστρα στη μέση.

Αρκετές από εμάς αποφασίσαμε να αντιγράψουμε ένα από αυτά και η αλήθεια είναι πως δεν το μετανιώσαμε.

Και σήμερα, λίγες μέρες πριν

φύγει το 2019, έρχεται η Julianne Hough με ένα 90’s bob να πείσει εσάς που δεν το είχατε αποφασίσει μέχρι τώρα. Υπεύθυνη για το νέο κούρεμα της Hough είναι η celebrity hairstylist Riawna Capri, ιδιοκτήτρια του διάσημου Nine Zero Salon και εκείνη που επιμελείται τα looks πολλών srars. H Capri μιλώντας για τη νέα και μεγάλη αλλαγή της Hough είπε πως τα τελευταία 10 χρόνια που συνεργάζεται με την ηθοποιό δεν επιχείρησε ποτέ κάτι τόσο δραστικό. Πρόκειται για ένα 90’s chic bob εμπνευσμένο από τo look της Winona Rider στην ταινία Reality Bites.

Το κούρεμα έχει απαλές γραμμές αλλά ο τρόπος που το έχει χτενίσει του δίνει μια μοντέρνα και πολύ δροσερή πινελιά. Δεν είναι τέλειο, αντίθετα, έχει ένα messy χαρακτήρα που του χαρίζει μια ανάλαφρη όψη.

Ναι, είναι ένα από τα ωραιότερα που έχουμε δει τελευταία αφού συνδυάζει πολλά looks μαζί. Μπορείτε να το φορμάρετε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους ενώ θα δείχνει τέλειο με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Ολόισιο, με απαλούς κυματισμούς ή με όγκο ανάλογα με την περίσταση και τη διάθεση σας.

Όπως καταλαβαίνετε και τη νέα χρονιά το bob θα είναι εδώ και μάλιστα πιο δροσερό από ποτέ. Πρέπει επιτέλους να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα. Είναι η πιο κατάλληλη στιγμή. Η νέα χρονιά πρέπει να σας βρει ανανεωμένες και πιο κομψές από ποτέ.

Διαβάστε ακόμη:

Η Hilary Duff λίγο πριν φύγει η χρονιά έκοψε τα μαλλιά της και πρέπει να τα δείτε

Τα δώρα είναι έκφραση σεβασμού και ευγνωμοσύνης κι εσείς θα δείξετε και τα δύο με τον ωραιότερο τρόπο

Keywords
Τυχαία Θέματα