“Έφυγα από τον δεύτερο κύκλο των Δύο Ξένων γιατί…”

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο και στη Φωλιά των Κου Κου για τηνπροσωπική της ζωή, αλλά και την τηλεόραση και έκανε αποκαλύψεις…

“Τελευταία φορά που μου έγινε πρόταση γάμου ήταν τη φορά που παντρεύτηκα. Είμαι καλά στα προσωπικά μου, δεν θέλω να το συζητήσω παραπάνω, θα δείξει”, δήλωσε η ηθοποιός χωρίς να επιβεβαιώνει τις φήμες πως είναι ξανά ερωτευμένη.

Για το αν έχει δυσκολευτεί οικονομικά κάνοντας τα τελευταία χρόνια μόνο θέατρο και όχι τηλεόραση, η ηθοποιός δήλωσε: «Δεν έφτασα σε αυτό

ακριβώς το σημείο, να μην έχω να πληρώσω το νοίκι μου, αλλά λίγο στο παρά πριν έφτασα. Δεν κάνω τηλεόραση γιατί δεν μου έχουν κάνει προτάσεις. Η τελευταία μου τηλεοπτική εμπειρία δεν είχε κανένα οικονομικό αντίκρισμα. Ήταν ακριβώς πάνω στην κρίση. Κάναμε 100 επεισόδια και δεν τα πληρωθήκαμε. Δεν πληρωθήκαμε ούτε ένα. Εννοείται πως το χρέος ξεπερνά τα 20.000 ευρώ.

Ισχύει ότι κάποιοι πρωταγωνιστές κάποτε έπαιρναν 10,000 ευρώ το επεισόδιο. Προσωπικά εγώ δεν τα έχω πάρει και δεν τα έχω ζητήσει γιατί θεωρούσα ότι τα 10,000 είναι πάρα πολλά. Έχω πάρει λίγο πιο κάτω, 6,000 – 7,000.

Έφυγα από τον δεύτερο κύκλο των Δύο Ξένων γιατί μου είχε γίνει πρόταση να πάω στις “Επιθυμίες” στον ΑΝΤ1, που ήταν ένας υπέροχος ρόλος, τελείως διαφορετικό από τους Δύο Ξένους και πιο πρωταγωνιστικός. Εκείνη τη στιγμή το βρήκα καλό βήμα για την καριέρα μου».

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αποκάλυψε ακόμα ποιο είναι το πιο ρομαντικό πράγμα που έχει κάνει για εκείνη ένας άντρας, όσο χρονών ήταν ο νεότερος άντρας που την έχει φλερτάρει, αλλά και πόσα χρόνια διαφορά είχε με σχέσεις της είτε προς τα πάνω, είτε προς τα κάτω.

Δείτε όσα αποκάλυψε:

Διαβάστε ακόμα: Το τελευταίο αντίο στον Τάσο Πεζιρκιανίδη – Συντετριμμένη η οικογένεια του

Βίλμα Τσακίρη: Δεν πάει ο νους σας ποια ηθοποιός είναι η κόρη της!

Διπλό ατύχημα για τη Φαίη στον αέρα της εκπομπής! Βγήκε εκτός πλατό!

Keywords
Τυχαία Θέματα