50 αποχρώσεις…του ροζ: Πώς θα τις φορέσεις και πού θα βρεις τα πιο ωραία κομμάτια

Το ροζ είναι ένα χρώμα που φέτος αγαπάμε ιδιαίτερα και καθημερινά κερδίζει το ενδιαφέρον μας. Είναι σίγουρα μια από τις top τάσεις της άνοιξης και ένα χρώμα που θα φορέσεις σε πάρα πολλούς διαφορετικούς τόνους.  Η Leonie Hanne, γνωστή influencer με εκατομμύρια followers, μας δείχνει τις αγαπημένες της αποχρώσεις αλλά και πώς φοράει το συγκεκριμένο χρώμα στις everyday εμφανίσεις της.

Στο πρώτο look η Leonie Hanne επενδύει σε ένα κοστούμι σε neon φούξια και καταφέρνει να προσελκύσει όλα τα βλέμματα πάνω της. Μάλιστα η ίδια επιλέγει να το συνδυάσει με αξεσουάρ σε κίτρινους τόνους δημιουργώντας την απόλυτη αντίθεση. Στο δεύτερο look η γνωστή fashionista προτιμάει μια παλ ροζ απόχρωση για το σακάκι της και ολοκληρώνει το look της με λευκό office pants και πέρλες.

Στο τρίτο look η γλυκιά Leonie ποντάρει σε ένα σακάκι σε neon τόνο, ροδακινί top και εκρού wide leg παντελόνι ενώ προσθέτει στο outfit εκρού πέδιλα και τσαντάκι σε ροδακινί τόνο. Τέλος, στο τέταρτο look η influencer ποζάρει με μοβ παντελόνι φόρμας που το φοράει με ροζ σακάκι και mules σε ροζ απόχρωση.

Ψάξαμε σε αγαπημένα ελληνικά e-shops και βρήκαμε μερικά υπέροχα κομμάτια σε αποχρώσεις του ροζ που αξίζει να προσθέσεις στην ανοιξιάτικη/ καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα.

Shop the Color

Ροζ φούστα με φλοράλ σχέδιο Attrattivo
Αγορά εδώ!

Ροζ καφτάνι DOCA
Αγορά εδώ!

Ροδακινί top Toi & Moi
Αγορά εδώ!

Ροζ φόρεμα BSB
Αγορά εδώ!

Ροζ σακάκι BSB
Αγορά εδώ!

Ροζ καφτάνι BSB
Αγορά εδώ!

Ροζ φόρεμα BSB
Αγορά εδώ!

Ροζ φόρεμα DOCA
Αγορά εδώ!

Φούξια φλοράλ μάξι φόρεμα Lynne
Αγορά εδώ!

Διαβάστε ακόμα: Το jumpsuit των Zara που μας έχεις κλέψει το μυαλό και θα είναι σύντομα sold out!

Μαρία Ηλιάκη: Το στιλ της εγκυμοσύνης της είναι υπέροχο – Δες πώς θα το αντιγράψεις!

4 ρούχα και αξεσουάρ που δεν λείπουν από την ντουλάπα καμίας Γαλλίδας αυτόν τον Μάιο

Keywords
Τυχαία Θέματα