Κατερίνα Καραβάτου: Η αμηχανία στην πρώτη εκπομπή χωρίς τον Κρατερό Κατσούλη

Μια διαφορετική καλημέρα είπε η Κατερίνα Καραβάτου μέσα από την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», αφού πλέον θα βρίσκεται μόνη της στο τιμόνι της εκπομπής, χωρίς τον Κρατερό Κατσούλη στο πλευρό της.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής ανακοίνωσε χθες την αποχώρησή του από το πρωινό κάτι που είπε πως ήταν δική του επιθυμία, καθώς θα βρίσκεται σε γυρίσματα για την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη».

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά όσα ανέφερε για τους λόγους που αποχωρεί από την εκπομπή.

Η Κατερίνα Καραβάτου σε καλύτερη διάθεση από τη χθεσινή,

αλλά με μια σχετική αμηχανία ανέφερε στην έναρξη της εκπομπής της το πρωί της Πέμπτης:

«Νομίζω ότι είναι όπως νόμιζα και όπως το περιέγραψα εχθές. Είναι περίεργα δεν το κρύβω. Υπάρχει από μέρους μου μια αμηχανία, είναι διαφορετικά. Δεν είναι ότι δεν είχε ξανασυμβεί να λείπει ο Κρατερός από εδώ. Αλλά από εδώ και πέρα δεν θα είναι μαζί μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές για την πορεία που έχει ήδη ξεκινήσει με τις δουλειές που έχει κλείσει… Είναι πολύ σπουδαίο, θα βάλουμε τα δυνατά μας να σας κρατάμε πολύ καλή παρέα και να είμαστε μαζί σας και να γελάμε. Η φωλιά μας είναι πάντα ανοιχτή για εσάς. Τα πήγα καλά παιδιά; Έχω την αγωνία μου…» ανέφερε στην έναρξη της εκπομπής η Κατερίνα Καραβάτου.

Δείτε εδώ όσα ανέφερε:

Διαβάστε ακόμα:

Νάσος Γαλακτερός: Συγκινεί το μήνυμα για τον γιο του, Παύλο που αποχώρησε από το Survivor

Survivor: Η Μαριαλένα θέλει να εξηγήσει στον Λιβάνη-“Δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό με τον Σάκη”

Survivor: Η Άννα Μαρία έστειλε μήνυμα στον Νίκο Μπάρτζη-“Σε αγαπώ πολύ…”

Keywords
Τυχαία Θέματα