Τα ζώδια σήμερα: “Ζυγέ, η συναισθηματική σου ζωή υπόσχεται πολλά”

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ
Η Αφροδίτη σε ευνοϊκή όψη με τον Πλούτωνα θα σας δώσει την ευκαιρία να προωθήσετε επαγγελματικά θέματα. Με προσοχή πάντα τα οικονομικά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Εξαιρετική ημέρα για να προωθήσετε νέα σχέδια. Όμως αποφύγετε να εμμένετε στις απόψεις σας, επωφεληθείτε από την καλή όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα που σας ανοίγει νέους δρόμους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ένα οικονομικό θέμα θα μπορούσε να επιλυθεί. Παρά τις δυσκολίες προσπαθήστε να αξιοποιήσετε ευκαιρίες, οι οποίες θα παρουσιαστούν έστω

και μετά από μικρά εμπόδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η καλή όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα ευνοεί συναντήσεις και επαφές. Προσπαθήστε να ρυθμίσετε οικονομικές υποχρεώσεις.

ΛΕΩΝ
Ένα θέμα εργασίας θα μπορούσε να προωθηθεί. Σκέψεις και συνεργασίες υπόσχονται πολλά, αρκεί να κρατήσετε χαμηλούς τόνους (προσοχή β’ δεκ).

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η ημέρα θα μπορούσε να παρουσιάσει απρόβλεπτες ευκαιρίες! Προσπαθήστε να τις αξιοποιήσετε σε οικονομικά θέματα και διαφυλάξτε τις σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ
Οικογενειακά θέματα ή ακίνητης περιουσίας θα μπορούσαν να ρυθμιστούν. Τα δημιουργικά σας έργα ή η συναισθηματική σας ζωή υπόσχονται πολλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ένα σχέδιό σας θα μπορούσαν να προωθηθούν. Όμως οικογενειακά θέματα απαιτούν προσεκτικούς χειρισμούς, όπως και θέματα σχέσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ένα οικονομικό θέμα θα μπορούσε να αποδώσει σήμερα. Πρόσωπα του περιβάλλοντος θα σας απασχολήσουν έντονα. Προσπαθήστε να επιλύσετε θέματα με προσοχή!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Αφροδίτη σε καλή όψη με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας, δίνει σημαντικές ευκαιρίες σε απρόβλεπτα γεγονότα. Ο τομέας των οικονομικών θα σας απασχολήσει έντονα. Ακολουθήστε συνετή τακτική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η παρουσία του Κρόνου και του Δία ταυτόχρονα στο ζώδιό σας θα φέρει απρόσμενα αλλά και αντιφατικά γεγονότα. Προσοχή σε οικογενειακές καταστάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Με την καλή όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα δείχνει πως πρόσωπα του περιβάλλοντος βοηθούν. Όμως θα πρέπει να βοηθήσετε αγαπημένα πρόσωπα που έχουν ανάγκη.

Πηγή: Litsa Patera / Instagram

Καλημέρα!

*Φωτογραφία: Pinterest

Keywords
Τυχαία Θέματα