Η Poppy Delevigne ορκίζεται σε αυτή την κρέμα ματιών!

“Είμαι η μεγαλύτερη beauty junkie του κόσμου”, είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Poppy Delevigne, η οποία μίλησε ανοιχτά για τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην επιδερμίδα της κατά τη διάρκεια του lockdown αλλά και για το πώς αντιμετωπίζει τους μαύρους κύκλους που την ταλαιπωρούν από μικρή.

Το μοντέλο και ηθοποιός εξομολογήθηκε πως έχει ευαίσθητη επιδερμίδα, βγάζει συχνά από σπυράκια ενώ υπάρχουν και περίοδοι – ειδικά όταν περνάει έντονο στρες- που παρουσιάζει κοκκινίλες,

ξηρότητα, αίσθηση τραβήγματος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Poppy Delevingne (@poppydelevingne)

Το προϊόν-αποκάλυψη για αυτές τις “bad skin days” όπως τις λέει, εμφανίστηκε μπροστά της πέρσυ και έκτοτε δεν το αποχωρίζεται ποτέ: “Έκανα μια φωτογράφιση για τη Vogue και η makeup artist Florrie White παρατήρησε πως η επιδερμίδα μου δεν ήταν στα καλύτερά της, πράγμα που πιστεύω έχει συμβεί σε όλες μας. Είχε κοκκινίλες, ήταν ερεθισμένη ενώ είχα βγάλει και σπυράκια γύρω από το πηγούνι μου. Ένιωθα χάλια, αλλά η Florie είπε πως αυτή η κρέμα είναι απλή, με σύνθεση βασισμένη μόνο στα απολύτως απαραίτητα- όμως κάνει δουλειά”.

“Θυμάμαι τη μέρα που χρησιμοποίησε την CeraVe Moisturizing Cream στην επιδερμίδα μου και ηρέμησε τα σπυράκια γύρω από το πηγούνι μου και με βοήθησε να βγάλω τη μέρα. Από τότε δεν την αποχωρίστηκα ποτέ. Μόλις την απλώσεις στην επιδερμίδα σου αισθάνεσαι πως σου κάνει καλό. Δεν έχει άρωμα και τίποτε περιττό. Κάνει ό,τι υπόσχεται”.

Όσο για τα μάτια της, λέει με χιούμορ: “Από μωρό είχα επικούς μαύρους κύκλους γιααυτό και έχω ψάξει πολύ τις κρέμες ματιών που υπόσχονται ότι τους καταπολεμάνε.

Η CeraVe Repair Eye Cream με έχει βοηθήσει σημαντικά σε αυτό το θέμα”, είπε και πρόσθεσε πως τη χρησιμοποιεί ανελλιπώς πρωί και βράδυ.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Η Φαίη έκανε το πιο hot-right-now μανικιούρ!

DIY: Η Halle Berry αποκάλυψε τη μάσκα προσώπου που φτιάχνει με τα χεράκια της!

Η Gigi Hadid φοράει το lip balm της με πολλούς τρόπους- Πάρε ιδέες!

Keywords
Τυχαία Θέματα